Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Reşatbey Mahallesi'nde yaya ve araç trafiğinin yoğun olduğu güzergahlarda yolları denetledi.
Başkan Karalar, beraberinde Seyhan Belediyesi'nin Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı bürokratlar ve teknik personelle birlikte şehrin merkezi bölgelerinden biri olan Reşatbey Mahallesi'nde incelemelerde bulundu.
Kendisinin de uzun yıllar yaşadığı Reşatbey Mahallesi'nde esnaf ziyaretleri yapan, yolda karşılaştığı vatandaşlarla sohbet eden Belediye Başkanı Zeydan Karalar, "Vatandaşlarla yaptığımız görüşmelerde belediyemizin temizlik hizmetiyle ilgili bir problem yok bu mahallemizde. Kilit parke döşenen ana yol üzerinde çeşitli zamanlarda farklı kişi, kurum ve firmalar tarafından kazı yapılmış. Parke döşeli yoldaki kazılar gerek araç gerekse yaya trafiğini olumsuz etkiliyor. Bu nedenle bu yol üzerinde asfalt çalışması yapmayı planlıyoruz" dedi.
Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın iş yerlerinde ziyaret ettiği esnaf ve yol üzerinde sohbet ettiği vatandaşlar, Seyhan'ın hizmetlerinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. - ADANA
Son Dakika › Yerel › Başkan Karalar'dan Yol Denetimi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?