Başkan Karaosmanoğlu, AK Parti Başiskele ve Kartepe İlçe Teşkilatlarını Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Başkan Karaosmanoğlu, AK Parti Başiskele ve Kartepe İlçe Teşkilatlarını Ağırladı

Başkan Karaosmanoğlu, AK Parti Başiskele ve Kartepe İlçe Teşkilatlarını Ağırladı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Mehmet Ustaoğlu ve AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz ile yönetimlerini ayrı ayrı kabul etti.

25.01.2012 12:14

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Mehmet Ustaoğlu ve AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz ile yönetimlerini ayrı ayrı kabul etti. Hiçbir zaman halkın içinden kopmadıklarını hatırlatan Başkan Karaosmanoğlu, "Belediye başkanlarımızla, yöneticilerimizle, teşkilatlarımızla ve halkımızla el ele vererek, Kocaeli'nin her karışına sahip çıkıyoruz" dedi.

AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Mehmet Ustaoğlu ile yeni yönetim kurulu üyeleri, Başkan Karaosmanoğlu'na konuk oldu. Yönetim kurulundaki görev dağılımının ardından mahalle ve köy teşkilatlarında çalışmalara başlayacaklarını aktaran Ustaoğlu, Büyükşehir'in Başiskele'ye verdiği hizmetlerden dolayı Başkan Karaosmanoğlu'na teşekkür etti. AK Partili yöneticiler de, yollarıyla, kavşaklarıyla, sahilleriyle Başiskele'nin bambaşka bir görünüme kavuştuğunu dile getirdi.

Ustaoğlu ile yönetim kurulu üyelerini kutlayan ve çalışmalarında başarılar dileyen Başkan Karaosmanoğlu, "Başiskele ilçemiz, beş beldemizin bir araya gelmesiyle kuruldu. Teşkilatlarımız ilçemizin tüm ihtiyaçlarıyla yakından ilgilenecek çalışmalar yapmalıdır. Biz halkımıza değer veren bir teşkilat olduğumuz için, halkımızdan da değer görüyoruz ve destek buluyoruz. Büyükşehir olarak Başiskele ilçemize önemli yatırımlar yaptık, ilçe halkımızın hayatını kolaylaştıracak hizmetler gerçekleştirdik" ifadesini kullandı.

AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz ile yeni yönetimi de Başkan Karaosmanoğlu'nu ziyaret etti. Kartepe'de herkesi kucaklayan bir oluşum içinde olduklarına değinen Kandaz, "Son yapılan ankette yılın belediye başkanı seçilen Başkanımız Karaosmanoğlu'nu kutluyoruz. Kartepe'ye olan desteğiniz ve hizmetleriniz için teşekkür ediyoruz" açıklamasını yaptı.

Bunun bir takım başarısı olduğuna değinen Başkan Karaosmanoğlu, "Bu Kocaeli'nin başarısıdır, her zaman halkımızın içinde olan, halkla el ele olan teşkilatımızın başarısıdır. Biz de bize verilen görevi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Gittiğimiz yerlerde yıllar önce konuştuğumuz sorunları artık konuşmuyoruz, onların yerine başka ihtiyaçları konuşuyoruz ve çözüm üretiyoruz. Halkımızın ihtiyaçları, istekleri bizim hizmetlerimizi yönlendiriyor. Yahya Kaptan'daki yürüyüş yolunun Köseköy'e kadar uzatılması Kartepeli bayanların bizden isteğiyle olmuştur. Bizler her zaman halkımızın hizmetkarıyız" şeklinde konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Karaosmanoğlu, AK Parti Başiskele ve Kartepe İlçe Teşkilatlarını Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement