Başkan Karaosmanoğlu Emeklileri Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Başkan Karaosmanoğlu Emeklileri Ziyaret Etti

Başkan Karaosmanoğlu Emeklileri Ziyaret Etti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Türkiye İşçi Emeklileri Derneği İzmit Şubesi’ne iadeyi ziyarette bulundu.

22.12.2013 11:13

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Türkiye İşçi Emeklileri Derneği İzmit Şubesi'ne iadeyi ziyarette bulundu.

Başkan Karaosmanoğlu, kısa süre önce kendisine konuk olan Türkiye İşçi Emekliler Derneği(TÜED) İzmit Şube Başkanı Mehmet Kare ile yönetimine iadeyi ziyarette bulundu. "Hayattan emekli olunmaz" diyen Başkan Karaosmanoğlu, emeklilerin tecrübe, bilgi ve birikimlerini toplumla, özellikle de gençlerle paylaşmalarını istedi.

Türkiye İşçi Emekliler Derneği(TÜED) İzmit Şube Başkanı Mehmet Kare ile yönetim kurulu üyeleri, Başkan Karaosmanoğlu'nu misafir etti. Kısa süre önce kendisine konuk olan dernek yönetimine iadeyi ziyarette bulunan Başkan Karaosmanoğlu, dernek başkanı Kare ile yönetimine başarılar diledi. "Hayattan emekli olunmaz" diyerek emeklilerden bilgi, birikim ve tecrübelerini gelecek nesillere aktarmalarını isteyen Başkan Karaosmanoğlu, "Emekli olmakla hayat bitmiyor, çalışmalar bitmiyor. Sizlerin bilgi, birikim ve tecrübelerine her zaman ihtiyacımız var. Sosyal sorumluluk projelerinde mutlaka yer almalısınız. Ben de sizler gibi emekliyim, ancak hayattan ve öğretmenlikten emekli olunmuyor" şeklinde konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Karaosmanoğlu Emeklileri Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement