Başkan Köksoy, Artvin '2. Kariyer Günü' Etkinliğinde Kariyer Aşamalarını Anlattı - Son Dakika
Yerel

Başkan Köksoy, Artvin '2. Kariyer Günü' Etkinliğinde Kariyer Aşamalarını Anlattı

Başkan Köksoy, Artvin \'2. Kariyer Günü\' Etkinliğinde Kariyer Aşamalarını Anlattı

Artvin’de, Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü ve Artvin Çoruh Üniversitesi işbirliğiyle düzenlenen “Artvin 2. Kariyer Günü’’ etkinliği yapıldı.

22.12.2013 14:13

Artvin'de, Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü ve Artvin Çoruh Üniversitesi işbirliğiyle düzenlenen "Artvin 2. Kariyer Günü" etkinliği yapıldı.

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, iş tecrübesi ve başarılı bir kariyer sürecinin olması, Artvin Çoruh Üniversitesi rektörlüğünce ve Artvin İş-Kur İl Müdürlüğünce önemli bulunarak, Artvin Çoruh öğrencileriyle yapılan etkinliğe davet edildi.

Artvin'de düzenlenen '2. Kariyer Günü' etkinliğine Artvin Vali Yardımcısı Mutlu Almalı, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Artvin Çoruh Üniversitesi Rektör yardımcısı Aydın Tüfekçioğlu, Artvin Çalışama ve İş Kurumu Müdürü Cevdet Ertürk, PTT Baş Müdürü İl Genel Meclis Başkanı, Milli Eğitim Müdürü, Artvin Ticaret ve Sanayi Odası başkanı, çok sayıda davetli ile yaklaşık 400 civarında Çoruh üniversitesi öğrencisi katıldı.

Katılımcılara, öğrencilere yaşamından kesitler sunan Başkan Köksoy, öğrencilik yıllarından, iş hayatından, başkanlık yaptığı 5 yıllık dönemden önemli hatıralarını, kariyer aşamalarını ve tecrübelerini paylaştı.

Başkan Köksoy konuşmacı olarak katıldığı etkinlikte, kariyer aşamalarını başlıklar halinde sıralayarak iş hayatında edindiği tecrübeleri anlattı. - ARDAHAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Köksoy, Artvin '2. Kariyer Günü' Etkinliğinde Kariyer Aşamalarını Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement