Başkan Sözlü'den Depremzedelere Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Başkan Sözlü'den Depremzedelere Ziyaret

Başkan Sözlü\'den Depremzedelere Ziyaret

Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Van'dan gelerek Ceyhan'a yerleşen 15 Vanlı depremzede ailesini ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

12.01.2012 15:39

Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Van'dan gelerek Ceyhan'a yerleşen 15 Vanlı depremzede ailesini ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Vanlı depremzedelerle sohbet edip sorunlarını dinleyen Sözlü, "Allah depremde yaşamını yitiren deprem şehitlerinin yakınlarına sabırlar versin onlara da rahmet eylesin. Devletimiz bu tür felaketler karşısında her zaman üzerine düşeni yapmıştır. Bugün burada olmanız da yine devletimizin bir organizasyonudur. Hepiniz Ceyhan'a hoş geldiniz. İstikbalde Ceyhan'da yaşamak isterseniz yine başımızın tacısınız. Hep yanınızda olacağız. Bizim için Van neyse Ceyhan da aynı şey demektir. Sizler için de aynı olduğuna eminim. Tüm insanımız Van'da da Adana'da da Ceyhan'da da aynı şekilde misafirperverdir. Türkiye'nin her tarafında bu böyledir. Misafir her zaman baş tacıdır. Siz de bizim baş tacımızsınız. Ceyhan Belediyesi olarak her türlü sorunlarınıza yardımcı olmak üzere buradayız" dedi.

Sözlü, belediye olarak başta okula giden çocuklar olmak üzere eğitim konusunda tüm ihtiyaçları gidermek istediklerini ifade ederek, "Evinizde eksik gördüğünüz tüm ihtiyaçlarınızı gidereceğiz. Başta çocuklarımızın eğitimleri olmak üzere tüm barınma, giyecek ve ev eşyası konularında ihtiyaçlarınızı belirleyip gidermek için buradayız" diye konuştu.

Vanlı depremzedeler adına konuşan Yahya Adıyaman, Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Depremden dolayı Ceyhan'a geldik. Bu apartmanda 15 aileden oluşan yaklaşık 76 kişi var. Ceyhan halkı sıcak duygularıyla bizim içimizi ısıttı. Allah sizden ve onlardan razı olsun. Tüm depremzedeler içersinde kendimizi şanslı hissediyoruz. Sizin gibi başarılı bir belediye başkanı ve sıcak duygulu insanların bulunduğu bir ilçedeyiz. Her şey menfaatle ölçülmez bu ziyaretiniz bile çok değerli. Şahsınızda tüm Ceyhan halkına teşekkür ediyoruz. Bir ülkede yaşıyoruz, hepimiz kardeşiz. Allah depremi vesile ederek bizleri sizlerle tanıştırdı" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Sözlü'den Depremzedelere Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement