Başkan Tiryaki'den Anne Babalara Tavsiyeler - Son Dakika
Yerel

Başkan Tiryaki'den Anne Babalara Tavsiyeler

Başkan Tiryaki\'den Anne Babalara Tavsiyeler

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Altındağlı kadınların katılımı ile bir toplantı gerçekleştirdi.

13.06.2014 17:24

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Altındağlı kadınların katılımı ile bir toplantı gerçekleştirdi. Tiryaki, vatandaşların taleplerini dinledi ve önerilerde bulundu.

Yunus Emre Kültür Merkezi'nde gerçekleşen programaÖnder, Karapürçek 1, Çamlık, Gülpınar, Sakarya, Örnek, Seyfi Demirsoy, Beşikkaya, Hüseyin Gazi ,Hacılar, Aktaş, Yıldıztepe, Mevlana ve Aydınlıkevler Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi üyesi 350 kişi katıldı.

"ÇOCUĞUN İYİ YETİŞMESİ İÇİNONLARLA SAĞLIKLI İLETİŞİM KURMAK ŞART"

"Huzurlu bir toplum oluşturmak istiyorsak insanı en doğru şekilde yetiştirmeliyiz." diyerek sözlerine başlayan Başkan Tiryaki, bu doğrultuda eğitimin önemli bir yer tuttuğunu dile getirdi. Tiryaki, çocuğun yetişmesiyle yaşadığı çevrenin doğrudan alakalı olduğunu belirterek kötü alışkanlıklara sebebiyet vermemek için yapılması gerekenleri anlattı. Ebeveynlerin çocuklarla sağlıklı iletişim kurmasının şart olduğunu söyleyen Başkan Tiryaki: "Çocuğunuza gösterdiğiniz ilgi ve alaka ile onu yanınızda tutabilirsiniz. Ona kızmayın, bağırmayın. Çocuğa desteğinizi hissettirin. Eğitimiyle ilgilenin, arkadaşlarına kucak açın. Ancak bu sayede dışarda kötü alışkanlıklar edinmez ve sizin yanınızda olur." dedi.

GEZİLEN YERLER ÖZENLE SEÇİLİYOR

Tiryaki, kültür gezilerinin önemine de değindi. Kültür gezilerinin şeffaf ve adil olarak organize edildiğini vurgulayan Başkan Tiryaki, geçen yıl 23 bin kişiyi bu gezilerle buluşturduklarını hatırlattı. Gezi programlarında belirlenen yerlerin tarihle ve kültürel değerlerle dolu olduğuna dikkati çeken Tiryaki, bu yerlerin özenle seçildiğini ifade etti. Tiryaki sözlerini şöyle tamamladı: " Çanakkale, Konya, Şanlıurfa, İstanbul ve Mardin… Bu şehirlerde ecdadımızın yüzyıllar öncesine uzanan mirasları var. Buralara yurtdışından milyonlarca turist geliyor. Fakat ülkemizde Çanakkale'yi görmeyen vatandaşlarımız var. Bu değerlere sahip çıkıp, kültürel mirasımızı korumalıyız." - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Tiryaki'den Anne Babalara Tavsiyeler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement