Batman Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkan Yardımcısı Salih Yıldız, Stratejik Plan Yürütme Kurulu Organize Sanayi Bölgesinde üretim yapan GÜNSU Meyve Suyu Fabrikası'nı ziyaret etti.
Ziyarette, Günaydın Firması Yönetim Kurulu Başkanı Şubat Günaydın, TSO heyetine, Batman OSB'de 5 bin metrekare alan üzerine kurulu 2 bin 500 metrekare kapalı alanda günlük 7 bin koli üretim kapasitesi ile üretim yaptıklarını bu kapasiteyi 24 bin koliye çıkarmayı planladıklarını söyledi.
Fabrikada 7'si uzman eleman toplam 31 personelin görev yaptığını ve bir marka haline gelmeyi hedeflediklerini ifade eden Günaydın, "Şu an 42 ilde bayilerimiz bulunmakta. Ancak hedefimiz 81 ilde bayilik kurmaktır. Tüketimden üretime yönelerek Batman'da bu tür istihdam alanlarının arttırılmasına katkı sağlamaktan dolayı mutluyuz. Bu kapsamda diğer yatırımcılara da kılavuz oluyoruz" dedi.
Batman TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Salih Yıldız da, her başarılı yatırımın Batman'a daha çok yatırımcı çekeceğine inandıklarını ifade ederek, bu tesisin örnek tesislerden biri olduğu, bu tür yatırımcılara her konuda yardımcı olmak istediklerini belirtti.
- BATMAN
Son Dakika › Yerel › Batman Tso'dan, Günsu Meyve Suyu Fabrikasına Ziyaret - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.