Batman Üniversitesi'nde Yüksek Lisans Öğrenci Alımı - Son Dakika
Yerel

Batman Üniversitesi'nde Yüksek Lisans Öğrenci Alımı

Batman Üniversitesine tezli yüksek lisans öğrencisi alımının yapılacağı bildirildi.

09.01.2012 10:20

Batman Üniversitesine tezli yüksek lisans öğrencisi alımının yapılacağı bildirildi.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamada, Batman Üniversitesine, Jeololoji Mühendisliği, Jeoloji, Petrol ve Doğalgaz, Çevre, Maden, Jeofizik ve İnşaat Mühendisliği Bölümlerinden 5, Batman ve Fırat Üniversiteleri Fen Bilimleri Enstitüleri Makine Mühendisliği ortak yüksek lisans bölümünden de 20 olmak üzere toplam 25 öğrenci alınacağı belirtildi.

Açıklamada, 2011-2012 eğitim öğretim yılı bahar yarı yılında öğrenci alınacak bölümlere ilişkin şu bilgilere yer verildi:

"Mekanik, Termodinamik', 'Enerji', 'Makine Teorisi ve 'Dinamiği', 'Makine Konstrüksiyon' ve 'İmalat', 'Otomotiv'. Adaylar başvuru esnasında sadece bir bilim dalı belirtecek. Ayrıca makine mühendisliği bölümü mezunları öncelikli olmak üzere anabilim dalından uygunluk görüşü alınması şartı ile Mimarlık-Mühendislik Fakültesi'nin diğer bölüm mezunları da müracaat edebilir. Ancak makine mühendisliği bölümü haricindeki mezunlar 'Bilimsel Hazırlık' programına tabi. Makine mühendisliği ortak yüksek lisans programındaki yürütülecek dersler, Enstitümüz ile Fırat Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü öğretim üyelerinden alınacak. Danışman atamaları da her iki üniversiteden yapılacak. Başvuru yapmak isteyenler Batman Üniversitesi'nin web sayfasından ayrıntılı bilgi alabilirler. Başvurusu kabul edilenlerin ilan tarihi ise 23 Ocak 2012."

- BATMAN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Batman Üniversitesi'nde Yüksek Lisans Öğrenci Alımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement