Belediye Başkanı Gürsoy'dan Kaymakam Özbek'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Belediye Başkanı Gürsoy'dan Kaymakam Özbek'e Ziyaret

Belediye Başkanı Gürsoy\'dan Kaymakam Özbek\'e Ziyaret

Bitlis'in Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, beraberindeki muhtarlarla Kaymakam Özer Özbek'i makamında ziyaret etti.

08.04.2014 14:45  Güncelleme: 14:54

Bitlis'in Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, beraberindeki muhtarlarla Kaymakam Özer Özbek'i makamında ziyaret etti.

30 Mart 2014 yerel seçimlerinde AK Parti'den Adilcevaz Belediye Başkanı seçilen Necati Gürsoy, ilçeye bağlı Aydınlar beldesi eski Belediye Başkanı Bahattin Alageyik ve mahalle muhtarlığı seçimlerini kazanarak mazbatalarını alan muhtarlarla Adilcevaz Kaymakamı Özer Özbek'i makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy; halkın kendilerini bu göreve layık gördüğünü belirterek, "Bizler, mülki idare amirlerimiz, bürokrasimiz ve devlet büyüklerimiz ile birlikte layık görüldüğümüz bu görevde ilçemiz ve halkımız adına her türlü gayreti göstereceğimize kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Aydınlar beldesi eski Belediye Başkanı Bahattin Alageyik ise, 2009-2014 yılları arasında başkanlık görevi yaptığını belirterek, "30 Mart 2014 tarihindeki mahalli seçimlerde kendi isteğimle aday olmadım. Seçimi yine AK Partimizden başka bir arkadaşımız kazanarak görevi teslim aldı. Ben de belediye başkanlığı görevine bu dönem ara verdim. Bugün ise, belediye başkanlığı dönemimde yaptığı yardım ve desteklerinden dolayı Kaymakamımız Özer Özbek'e teşekkürlerimi sunmak amacıyla kendilerini ziyaret etmiş bulunmaktayım" dedi.

İlçe Kaymakamı Özer Özbek ise, Belediye Başkanı Necati Gürsoy'un yanı sıra Aydınlar beldesi eski Belediye Başkanı Bahattin Alageyik ve yeni seçilen muhtarların ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Belediye Başkanı Gürsoy'dan Kaymakam Özbek'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement