Türkiye Belediyeler Birliği ve Ege Belediyeler Birliği işbirliğiyle Büyükşehir Belediye Yasası'nda yapılan değişiklikler ve kentsel dönüşüm uygulamalırı konusunda bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
Kuşadası'nda düzenlenen toplantıya, Türkiye Belediyeler Birliği ve Ege Belediyeler Birliği'ne üye belediyelerin temsilcileri katıldı.
Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreter Yardımcısı Recep Şahin, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, nüfus artışıyla beraber belediyelerin verdiği hizmetlerin önemi ve belediyeye düşen sorumlulukların arttığını belirtti.
Ege Belediyeler Birliği Genel Sekteri Yusuf Ali Karaman ise çıkan yasayla birlikte Ege Bölgesi'ndeki Balıkesir, Manisa, Aydın, Muğla'nın büyükşehir statüsüne kavuştuğunu dile getirdi.
Toplantının, Pine Bay Otel'de 30 Kasım'a kadar süreceği bildirildi.
Muhabir: İbrahim Uzun
Yayıncı: Ramazan Ercan - AYDIN
Son Dakika › Yerel › Belediye Birlikleri Yeni Büyükşehir Yasası İçin Toplandı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.