Belediye Çalışmalarına Plaketli Teşekkür - Son Dakika
Yerel

Belediye Çalışmalarına Plaketli Teşekkür

Belediye Çalışmalarına Plaketli Teşekkür

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Billur-Haymana Çay bağları Koruma Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri ile Belediye çalışanları ve aileleri piknikte buluşarak,sabah yürüyüşü yaptıklarını, fidan diktiklerini ve çevre temizliği yaptıklarını...

20.05.2012 15:42

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Billur- Haymana Çay bağları Koruma Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri ile Belediye çalışanları ve aileleri piknikte buluşarak,sabah yürüyüşü yaptıklarını, fidan diktiklerini ve çevre temizliği yaptıklarını söyledi.

Melikgazi Belediyesi'nin büyük bir aile olduğunu ve çalışmaları hep birlikte ele ele gönül gönüle mesai saati gözetmeden yerine getirdiğini hatırlatan belirten Başkan Memduh Büyükkılıç " Belediye çalışanların aileleri ile birlikte bir piknik yaparak kaynaşmayı planladık. Bu vesile ile çay bağlarındaki piknik alanında bugün bir araya geldik. Bu etkinliğimiz de Billur-Haymana Çay bağları Koruma Derneği ev sahipliği yaptı. Bölge halkı ve belediye çalışanlar ve aileleri birlikte önce sabah yürüyüşü, ardından fidan dikimi ve kahvaltı yaparak güzel bir etkinlik gerçekleştirdik. Aileler ve çocuklar gönüllerince eğlendiler" dedi.

Çay bağlarında yapılan pikniğe İl Emniyet Müdürü Cuma Ali Aydın, Melikgazi Kaymakamı Nusret Dirim, Dernek Yönetim kurulu Üyeleri, Belediye Müdürleri, Muhtarlar ve çok sayıda bölge halkı iştirak etti.

Piknik alanında pikniğe elen aileler ile tek tek ilgilenen Başkan Memduh Büyükkılıç, sabah kahvaltısında katılımcılara bu anlamlı güne vesile olduklarından dolayı teşekkür etti.

Billur-Haymana Çay bağları Koruma Dernek Başkanı Ali Erdoğan tarafından Başkan Memduh Büyükıklıç'a Bağ ve sayfiye alanlarına özellikle çevre ve doğaya yapılan yatırım ve hizmetlerden dolayı plaket verildi. Pikniğe iştirak eden tüm katılımcılara ekmek arası, sucuk, köfte ve ayran ikramında bulunuldu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Belediye Çalışmalarına Plaketli Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement