Şanlıurfa'da Pizza Mozzarella'ya Mavi Bayrak Ödülü Verildi - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfa'da Pizza Mozzarella'ya Mavi Bayrak Ödülü Verildi

Şanlıurfa\'da Pizza Mozzarella\'ya Mavi Bayrak Ödülü Verildi

Şanlıurfa Belediyesi, Pizza Mozzarella Cafe'ye Sağlık İçin Hijyen, Hijyen İçin Eğitim projesinden dolayı, Evinizin Mutfağı Bayrak Ödülü verdi.

12.12.2013 16:31  Güncelleme: 16:30

Şanlıurfa Belediyesi, Pizza Mozzarella Cafe'ye 'Sağlık İçin Hijyen, Hijyen İçin Eğitim' projesinden dolayı 'Evinizin Mutfağı Bayrak Ödülü' verdi.

Şanlıurfa Belediye'sinin 'Sağlık İçin Hijyen, Hijyen İçin Eğitim' projesi kapsamında restoranlar denetleniyor ve temiz olan işletmelere bayrak veriliyor. Bu güne kadar bayrak alan işletme sayısı 14'e ulaştı. Son olarak yürütülen denetimlerde Şanlıurfa Belediyesi, Evinizin Mutfağı Bayrak Ödülü'nü almaya hak kazanan bir işletmeyi daha geçtiğimiz gün belirledi.

Bayrak verme töreninde konuşan Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, "Pizza Mozzarella Cafe'nin işletme sahiplerine ve çalışanlarına gerçekten çok teşekkür ediyorum. Belediyemizin istemiş olduğu hijyen kurallarını yerine getirerek ödül almaya hak kazanmışlar. Belediye olarak göreve geldiğimiz günden beri hijyene çok büyük önem veriyoruz. 2008 yılından bu yana yürüttüğümüz bu uygulama kapmasında 60 işyeri denetlendi. 110'un üzerinde personele çeşitli eğitimler verildi. Denetlenen 60 işyerinden sadece 14'ü bayrak ödülü almaya hak kazanmıştır. Bugün 14. işyeri burası. İnanıyorum ki her geçen gün bu sayı artar" dedi.

İşletme Sahibi Mustafa Almaz ise Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba ve ekibine teşekkür ederek hizmet çıtalarını her geçen gün daha da güçlendireceklerini söyledi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şanlıurfa'da Pizza Mozzarella'ya Mavi Bayrak Ödülü Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement