Belko Kömüründe 2 Yıl Önceki Fiyat - Son Dakika
Yerel

Belko Kömüründe 2 Yıl Önceki Fiyat

Belko Kömüründe 2 Yıl Önceki Fiyat

BELKO, vatandaşların kaliteli kömürü ucuza alabilmesi amacıyla bu konuda da istikrarını koruyarak satışlarını 2 yıl önceki fiyatlardan sürdürüyor.

24.12.2013 10:53

BELKO, vatandaşların kaliteli kömürü ucuza alabilmesi amacıyla bu konuda da istikrarını koruyarak satışlarını 2 yıl önceki fiyatlardan sürdürüyor.

Piyasaya sunduğu çevre dostu kaliteli ithal kömür ile Ankara'da markalaşan BELKO, 10 merkez ilçede 28 perakende satış deposu ile bu kış da Ankaralıların kömür ihtiyacını karşılıyor.

25 kiloluk torbalara konulan kaliteli ithal parça kömürün tonu peşin 570 liradan, kredi kartına ise 5 taksit halinde 595 liradan satılıyor. Vatandaşlar, Yapı Kredi Bankası World Card, Garanti Bankası Bonus Card, İş Bankası Maximum Card, Vakıfbank ve Akbank Axess kredi kartları ile kömürü BELKO satış depolarından 5 eşit taksit halinde 595 liraya alabiliyorlar.

Ankaralılar ayrıca 24 saat açık olan 211 06 00 Alo kömür hattından telefonlarla 10 torbanın altına düşmemek kaydıyla kömür siparişi verebiliyorlar.

KALİTELİ VE TEMİZ KÖMÜRÜN ADRESİ

Ankara'da kaliteli kömürün güvencesi BELKO, piyasaya sunduğu çevre dostu kaliteli ithal kömür ile alternatifsizliğini sürdürüyor. BELKO'nun Ankara'da piyasaya sunduğu temiz ve kaliteli kömürdeki güvence, Büyükşehir Belediyesi'nin dar gelirli ailelere dağıttığı kömür için de aynen geçerli.

BELKO kömürünün kalite ve temizliği temsil ettiğine dikkat çeken Genel Müdür Ramazan Arslan, Büyükşehir Belediyesi'nin dar gelirli ailelere dağıttığı kömür ile satışa sunulan kömürün aynı olduğunu tekrarlayarak, ithal kömürün çok sayıda kontrolden geçtikten sonra vatandaşa ulaştırıldığını söyledi.

İTHALATTAN TÜKETİCİYE KALİTE KONTROLÜ

Kalite kontrolünün, İskenderun, Samsun ve Gebze limanlarında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca belirlenen standartlar doğrultusunda, ithalatçı firma tarafından, kömürlerin gemilerden indirilmeden önce yapıldığına dikkat çeken Arslan, BELKO tarafından teslim alındıktan sonra her bir parti kömürden alınan numunelerin laboratuar analizlerinden geçirildiğini anlattı.

BELKO tarafından gerçekleştirilen kalite kontrolünde, Başkent'te kömür konusunda uzmanlığı TÜRKAK tarafından onaylanarak akredite edilen laboratuarlarda yapıldığına dikkat çeken Arslan, ithal kömürden alınan numunelerin laboratuvarda test edilerek nem oranı, yandıktan sonra geriye kalan kül oranı, küldeki majör ve minör elementler, kömürde bulunan uçucu madde, kükürt ve partikül madde oranlarının belirlendiğini ifade etti.

Laboratuar incelemelerinin sonuçlarının hava kirliliğine neden olacak kükürtdioksit ve partikül madde bakımından temiz çıktığını, ayrıca laboratuarda kömürün kalorisi, nem ve kül oranlarının belirlenmesi için yapılan testlerde de çıkan sonuçların daima, kaliteli kömürde olması gereken değerlere uygun olduğunu vurgulayan Arslan, "Kaliteli, yüksek kalorili ve hava kirliğine neden olmayan kömürü vatandaşa güvenle sunuyoruz. Çevre dostu güvenilirliği dünyaca kabul gören kömürü sunmanın gönül rahatlığı içindeyiz" dedi.

BELKO Genel Müdürü Ramazan Arslan, kömürde BELKO markasının verdiği güven duygusunun yanı sıra istikrarlı uygun fiyat politikası ve kredi kartıyla 5 taksitte ödeme kolaylığına vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğine dikkat çekti. Arslan, "Hedefimiz Ankaralılara ucuz ve temiz kömür satarak hava kirliğini önlemek. BELKO güvencesinde, piyasaya uygun fiyatla sunduğumuz yüksek kalorili, dayanıklı, kaliteli ithal kömür ve uyguladığımız ucuz fiyat politikası, Ankara'da kömür fiyatlarının aşırı ölçüde yükselmesini önleyerek Ankara piyasasında kömür fiyatlarının makul düzeylerde kalmasının da en önemli nedeni" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Belko Kömüründe 2 Yıl Önceki Fiyat - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement