Beşiktaş, Bir Derbi Daha Kazanmak İstiyor - Son Dakika
Yerel

Beşiktaş, Bir Derbi Daha Kazanmak İstiyor

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda yarın Galatasaray'a konuk olacak Beşiktaş, rakibini yenerek, bir derbi galibiyeti daha almak istiyor.

05.05.2012 13:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda yarın Galatasaray'a konuk olacak Beşiktaş, rakibini yenerek, bir derbi galibiyeti daha almak istiyor.

Süper Final Şampiyonluk Grubu'na kötü başlayan ve ilk 3 maçında Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor maçlarını yitiren siyah-beyazlı ekip, 4. haftada Fenerbahçe'yi 1-0 yenerek ilk galibiyetine ulaştı. Bu galibiyetle Süper Final'deki ilk 3 puanıyla tanışan "Kara Kartallar", yarın sarı-kırmızılı rakibini de mağlup ederek, hem üçüncülük şansını sürdürmeye, hem de bu sezonki 2. derbi galibiyetine ulaşmaya çalışacak.

-Galatasaray'ı bu sezon yenemedi-

Beşiktaş, bu sezon Galatasaray ile yaptığı maçlarda başarılı sonuçlar alamadı.

Spor Toto Süper Lig'de ilk yarıda kendi sahasında rakibiyle 0-0 berabere kalan siyah-beyazlı takım, ikinci yarıdaki karşılaşmadan ise 3-2 mağlup ayrıldı.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'ndaki ilk maçta ise Fiyapı İnönü Stadı'nda Galatasaray'a 2-0 mağlup oldu.

-Almeida golle döndü-

"Kara Kartallar"da yarınki maçta takımın gol yollarındaki en büyük kozu Almeida olacak.

Lig Grubu'nun son haftasında Kardemir Karabükspor ile yapılan maçta rakibine attığı dirsek nedeniyle 3 maç ceza alan ve Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'ndaki ilk 3 mücadeleyi kaçıran Portekizli yıldız, takımına golle dönme başarısı gösterdi.

Süper Final'deki ilk maçına Fenerbahçe karşısında çıkan siyah-beyazlı oyuncu, attığı golle takımının 1-0 galip gelmesini sağlamıştı.

-Cenk, kaleyi kapattı-

Beşiktaş'ta bir başka sevindirici haber ise sakatlığı tam olarak geçmeden Fenerbahçe derbisinde kalesini gole kapatan Cenk Gönen'in performansı oldu.

Ligde üst üste 18 maç gol yiyerek kendi rekorunu kıran siyah-beyazlı takım, Fenerbahçe maçında rakip oyunculara gol izni vermeyerek savunmadaki bu sıkıntısını uzun bir aradan sonra giderme başarısı gösterdi.

-Rüştü'nün cezası bitti-

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda Fenerbahçe ile deplasmanda yapılan maçta hakeme yönelik sözleri nedeniyle PFDK'dan 1 maç ceza alan tecrübeli kaleci Rüştü'nün cezası da bitti.

Bu cezası nedeniyle Fiyapı İnönü Stadı'ndaki Fenerbahçe maçını kaçıran Rüştü, teknik direktör Tayfur Havutçu'nun görev vermesi halinde Galatasaray karşısında kadroda yer alabilecek.

- Egemen Korkmaz'ın durumu maç saatinde belli olacak-

Siyah-beyazlı ekipte Galatasaray maçı öncesi en büyük sıkıntı ise Egemen Korkmaz'ın sakatlığı olarak görülüyor.

Fenerbahçe maçında savunmada başarılı oynayan tecrübeli oyuncu, ağrıları olduğu için dünkü antrenmanda yer almadı.

Kulüp doktoru Devrim Urgun, bu oyuncunun durumuna bu akşamki idmanda bir daha bakacaklarını, ancak son durumunun ise maç öncesi belli olacağını ifade etti.

-Olası 11-

Sakatlıkları bulunan Necip Uysal ve Tanju Kayhan'dan yoksun Beşiktaş'ın derbideki olası 11'i şöyle:

Cenk Gönen, Hilbert, İbrahim Toraman, Egemen Korkmaz (Ersan Gülüm), İsmail Köybaşı, Ernst, Fernandes, Veli Kavlak, Quaresma, Simao, Almeida.

- İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Beşiktaş, Bir Derbi Daha Kazanmak İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement