Besni'ye 2 Kadın Doğum Uzmanı Atandı - Son Dakika
Yerel

Besni'ye 2 Kadın Doğum Uzmanı Atandı

Besni\'ye 2 Kadın Doğum Uzmanı Atandı

Besni Devlet Hastanesi'ne atanan kadın doğum uzmanları Uğur Turhan ve Hasan Turan göreve başladı.

05.02.2013 16:08  Güncelleme: 16:02

Besni Devlet Hastanesi'ne atanan kadın doğum uzmanları Op. Dr. Uğur Turhan ve Op. Dr. Hasan Turan göreve başladı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Besni Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Hüseyin Alakuş, "Kadın Doğum Uzmanı sıkıntı çekmekte olan hastanemize 2 atama birden yapıldı.

Atamaları gerçekleşen, Op. Dr. Uğur Turhan ve Op. Dr. Hasan Turan'ında katılımıyla hastanemizdeki Kadın Doğum uzmanı sayısı 3'e çıktı. Kendilerine görevlerinde başarılar diliyor, atamaların gerçekleşmesinde emeği olan Adıyaman Milletvekili Mehmet Erdoğan'a teşekkür ediyorum" dedi.

Op. Dr. Uğur Turhan ise "Adıyaman doğumluyum. Tıp Fakültesini Çukurova Üniversitesinde, Kadın Doğum ihtisasını ise İnönü Üniversitesinde yaptım. İlk atamamda ilk tercihimi Besni olarak yazdım. Bir Adıyamanlı olarak kendi memleketimde kendi insanıma hizmet etmekten gurur duyuyorum. Tüm Besni halkını kadın doğumda artık Adıyaman Devlet Hastanesine gitmeden önce Besni Devlet Hastanesine uğramalarını istiyorum" dedi. Op. Dr. Hasan Turan ise "Sivas doğumluyum, tıp fakültesini İstanbul Tıp Fakültesinde İhtisasımı ise İstanbul'da Zeynep Kamil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tamamladım. Besni ilk tercihimdi. Ortaokulu Gaziantep'te okuduğum için Besni'yi biliyordum. Umarım Besni'ye faydalı oluruz" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Besni'ye 2 Kadın Doğum Uzmanı Atandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement