Beyaz Lale Derneği Emre'nin Yüzünü Güldürdü - Son Dakika
Son Dakika Logo
Yerel

Beyaz Lale Derneği Emre'nin Yüzünü Güldürdü

Beyaz Lale Derneği Emre\'nin Yüzünü Güldürdü
15.12.2014 14:47

Antalya’nın Manavgat ilçesinde faaliyet gösteren Beyaz Lale Engelliler, Yaşlılar ve İhtiyaç Sahipleri Derneği, engelli Emre Uğur’u akülü sandalyeye kavuşturdu.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde faaliyet gösteren Beyaz Lale Engelliler, Yaşlılar ve İhtiyaç Sahipleri Derneği, engelli Emre Uğur'u akülü sandalyeye kavuşturdu.

Beyaz Lale Engelliler Derneği Başkanı Beyhan Mekteplioğlu, "Bir Engelli Gülerse Dünya Güler" sloganı ile çalışmalarına devam ettiklerini belirterek, "Yaklaşık 6 ay önce bize başvuran Emre Uğur'un annesi Hatice Uğur refakatçili akülü sandalye talebini bizlere iletti. Bu model için araştırmalar yapan derneğimiz, hayırsever kardeşlerimizin katkılarıyla bu talebi gerçekleştirdi" dedi.

Bugüne kadar 200'e yakın aile ziyareti gerçekleştirdiklerini belirten Mekteplioğlu, "Somalı yetimlere 100 bisiklet, 3 ilköğretim okulu öğrencilere ayakkabı, 2 adet boyun destekli tekerlekli sandalye, 15 adet klasik sandalye, 2 adet akülü sandalye, 1 ortopedik yatak sağladık. Engelli yakınlarına psikolojik destek verdik. Yaşlılarla kahvaltılı buluşma düzenledik. İhtiyaç sahibi ailelere erzak,gıda, giysi yardımı yapıldı" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beyaz Lale Derneği Emre'nin Yüzünü Güldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement