Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız: "İBB karla mücadelede sınıfta kaldı" - Son Dakika
Yerel

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız: "İBB karla mücadelede sınıfta kaldı"

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız: "İBB karla mücadelede sınıfta kaldı" Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, ekibiyle birlikte balık yedi Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, karla mücadele kapsamında görev yapan ekiplerle bir araya gelerek balık ekmek yedi.

28.01.2022 16:46  Güncelleme: 18:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız: "İBB karla mücadelede sınıfta kaldı"

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, ekibiyle birlikte balık yedi

İSTANBUL - Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, karla mücadele kapsamında görev yapan ekiplerle bir araya gelerek balık ekmek yedi. Başkan Yıldız, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu da eleştirerek: "Karla mücadele kapsamında büyükşehir sınıfta kalmıştır" dedi.

Karla mücadelede görev yapan Beyoğlu Belediyesi ekipleri, Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız ile birlikte balık ekmek yedi. Beyoğlu Belediyesi Hasköy Etkinlik Alanı'nda düzenlenen organizasyona hem belediye ekipleri hem de çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan Yıldız, vatandaşa ve ekip çalışanlarına balık ekmek dağıtırken gündemdeki konulara da değindi. Başkan Yıldız, İstanbul'da yoğun kar yağışı yaşandığı sırada İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun bir lokantada balık yediğini belirterek, büyükşehrin karla mücadelede sınıfta kaldığını söyledi.

Karla mücadelede ekibini kutlayan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız: "Karla mücadele anlamında ilk akşamdan itibaren Beyoğlu Belediyesi olarak bizler tam koordinasyonla çok ciddi manada kar mücadelesini hep birlikte yaşadık, zor anlardı. Geçmişte üstesinden gelen bir tecrübemiz vardı İstanbul olarak ama biz kendi özelimizde, Beyoğlu'nda karla mücadelede ciddi bir ekip çalışması gerçekleştirdik. Bugün o ekip çalışmasında beraber olduğumuz arkadaşlarla, kahramanlarla gurur duyuyorum. Arkadaşlarımız yoğun bir tempoda gece gündüz mücadele ettiler. Bütün ekibimi ve Beyoğlu halkını kutluyorum. Bu anlamda bugün de balık, Haliç'te Hasköy'de yenir diyoruz ve karla mücadelenin kahramanlarına ve halkımıza burada balık ikram ediyoruz" şeklinde konuştu.

"İBB, İstanbul'u kara teslim etti"

Başkan Yıldız: "Görüyoruz ki İBB'nin başarılı ekibi tasfiye edildi ve yerine gelen ekibin de özellikle aynı oranda yağan kara maalesef İstanbul'u teslim ettiler. Görebildiğimiz kadarıyla İstanbul'da ciddi mağduriyetler yaşandı. Bir de bunun üzerine sayın İBB Başkanının çalışmaları koordine etmeyi bırakıp bir balıkçıda büyükelçiyle yemeğe gitmesini İstanbullu not etti. İstanbullu'nun o gün yaşadıklarından daha önemli ne olabilirdi. İstanbul'dan daha önemli ne olabilirdi. Bir büyükşehir belediye başkanı olarak İstanbul'un sorunlarını çözmekten daha önemli ne olabilirdi. Hatta şunu da soruyoruz: Size ille de bu yemeği kim yedirtti diye. Çünkü İstanbul'un karla boğuştuğu saatlerde onun da bu mücadeleyi veren tarafta olması lazımdı. İstanbullu bunu hafızasına kaydetti. Biz bütün ekibimizle görevimizin başındaydık. Büyükşehir, karla mücadelede sınıfta kalmıştır. Milletimiz, büyükşehri aramak durumunda kalmıştır. Ama saygıdeğer cumhurbaşkanımız yine gecenin ilerleyen saatlerinde bizzat bizleri talimatlandırmak suretiyle görevinin başındaydı ve iki bakanını İstanbul'da görevlendirmek suretiyle devlet yine büyükşehrin bu anlamdaki zafiyetini halka yansıtmadı ve elini taşın altına koymuştur" açıklamasında bulundu.

Kar yağışına karşı her daim hazır olduklarını belirten Beyoğlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Yol Bakım Şefi Ziya Özgen: "Beyoğlu bölgesinde ana arterler de dahil olmak üzere kar çalışmalarında komple 7/24 ekibimiz çalıştı. Çalışmaya devam ediyoruz. Tekrar böyle bir durum olursa hazırız. Tüm personel ve Beyoğlu ilçesinde oturan vatandaşlarımızla hep beraber böyle güzel bir organizasyon yaptık. Bunu kutluyoruz" ifadelerine yer verdi.

Kar yağışında Beyoğlu'ndaki yolların hep açık olduğunu söyleyen Meral Oruç: "Belediye başkanımızın yaptıklarından çok memnunuz, ona teşekkür etmek için burada bulunmak istedik. Her zaman Beyoğlu Belediyesi çok güzel çalışıyor. Başkanımızdan, eşinden çok memnunuz, ona destek için buradayız. Başkanımız her zaman vatandaşının yanında. O karda bütün yollarımız açıktı. 34 yıldır Beyoğlu'nda oturuyorum. Hizmetlerinden çok memnunuz" dedi.

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız: "İBB karla mücadelede sınıfta kaldı"
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız: 'İBB karla mücadelede sınıfta kaldı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement