Biga'da Öğrenci Servislerine Araç Takip Sistemi Takıldı - Son Dakika
Yerel

Biga'da Öğrenci Servislerine Araç Takip Sistemi Takıldı

Biga\'da Öğrenci Servislerine Araç Takip Sistemi Takıldı

Çanakkale’nin Biga ilçesinde taşımalı eğitim sistemiyle okullara giden öğrencilerin servislerine araç takip sistemi takıldı.

03.11.2016 13:53

Çanakkale'nin Biga ilçesinde taşımalı eğitim sistemiyle okullara giden öğrencilerin servislerine araç takip sistemi takıldı.

Kaymakamlık toplantı salonunda düzenlenen bilgilendirme toplantısına; İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Arslan, Şube Müdürü Ebru Boladan, Şoförler Odası Başkanı Sabri Kurt, okul müdürleri, okul aile birliği başkanları, Kooperatif Başkanları ve şoförler katıldı.

Toplantı da bir açıklama yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Arlan, "İlçemiz, ilimizin ve bölgemizin en fazla köyü olan ilçesidir. Öğrenci nüfusu da son yıllarda azalma gösterse de köylerimizde fazla bulunmamaktadır. Birçok köyümüzde öğrenci azalmasından dolayı köy okulları kapamış olmasından ve tüm liselerimizin ilçe merkezinde olması nedeniyle yoğun bir öğrenci taşıması yapılmaktadır. İlçemizde 2 bin 733 ilk, orta ve lise öğrencisi günlük olarak taşınmakta ve öğle yemekleri okullarımızda ücretsiz olarak verilmektedir. Öğrencilerimiz,165 araçla taşınmakta olup taşımalı sistem ile öğrenim gören çocuklarımız için araçlarımızın konforlu olmasına özen gösteriyoruz. Canımız gibi sevdiğimiz çocukları emin ellere teslim etmek için mücadele veriyoruz" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Biga'da Öğrenci Servislerine Araç Takip Sistemi Takıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement