Bilecikli Çocuklar Yüzmeyi Eğlenerek Öğreniyor - Son Dakika
Yerel

Bilecikli Çocuklar Yüzmeyi Eğlenerek Öğreniyor

Bilecikli Çocuklar Yüzmeyi Eğlenerek Öğreniyor

Bilecik Belediyesi tarafından Su Eğlence Dünyasında keyifle devam eden Yüzme Kurslarında öğrenciler, zamanlarını en güzel şekilde değerlendirmenin yanı sıra yüzmeyi de öğreniyorlar.

29.07.2016 17:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik Belediyesi tarafından Su Eğlence Dünyasında keyifle devam eden Yüzme Kurslarında öğrenciler, zamanlarını en güzel şekilde değerlendirmenin yanı sıra yüzmeyi de öğreniyorlar.

Eğitime ve çocuklara yönelik birçok güzel çalışmaya imza atan Bilecik Belediyesi, Yaz Spor Okulları kapsamında öğrenciler sporun birçok dalında hizmet alıyor. Futbol, basketbol ve yüzme alanlarında şu ana kadar binlerce öğrencinin eğitim aldığı Yaz Spor Kursları öğrencilere birçok bilgi ve beceriyi eğlenceli bir ortamda bulmalarını sağlıyor.

Bilecik Belediyesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni İlker Çınar, yüzme kursları hakkında verdiği bilgide, Su Eğlence Dünyası'nda çocukların yaz mevsimini en güzel şekilde değerlendirdiğine değindi.

"Havuzlar her hafta Sağlık Müdürlüğü tarafından denetleniyor"

Bilecik Belediyesi Su Eğlence Dünyası'ndaki temizlik ve hijyen konusuna da değinen Çınar, her hafta Sağlık İl Müdürlüğü ekipleri tarafından nümuneler alınması suretiyle denetimlerin yapıldığını ve sonuçların güzel olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Bilecik Belediyesi Su Eğlence Dünyasında yaklaşık iki buçuk ay süren kursumuz, bugün itibariyle 4. haftaya girdik. Kurslarımızda yaklaşık 250 öğrenci hizmet almakta. Havuzlarımız, her hafta Sağlık İl Müdürlüğü ekipleri tarafından alınan nümunelerle denetimi yapılmaktadır. Bununla birlikte rutin temizlik işlemlerimiz de aralıksız ve eksiksiz bir şekilde gerçekleştiriliyor. Bu çalışma ile havuzlarımızın hijyenikliği ölçülüyor. Şu ana kadar ailelerimiz ve kursiyerlerimiz tarafından özellikle de hijyen noktasında olumsuz bir geri dönüşüm almadık. Yaklaşık 9 öğretmen ve 2 temizlik görevlis ile birlikte öğrencilerimize hizmet veriyoruz. 20 Haziran itibariyle başladığımız kurslar 2 Eylül'de son bulacak. Kursların sonunda Belediye Başkanımız Selim Yağcı'nın da katılımıyla bir etkinlik düzenleyeceğiz ve öğrencilerimiz bu etkinlikte öğrendiklerini sergileme fırsatı bulacaklar. Ayrıca kurs sonunda aldıkları sertifika ile bu kurslarını taçlandırmış olacaklar, madalya ve çeşitli hediyeler alacaklardır. Yazın çok güzel aktiviteleri öğrencilerimize sunarak, onların bu zamanı en iyi şekilde değerlendirip, okullarına en güzel şekilde dönmelerini sağlayacağız." - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bilecikli Çocuklar Yüzmeyi Eğlenerek Öğreniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement