Bingöl Üniversitesi'nde "Rekreasyon ve Animasyon" Etkinlikleri - Son Dakika
Yerel

Bingöl Üniversitesi'nde "Rekreasyon ve Animasyon" Etkinlikleri

Bingöl Üniversitesi'nce "Rekreasyon ve Animasyon" etkinlikleri kapsamında çeşitli branşlarda spor yarışmaları gerçekleştirildi.

18.12.2014 19:13

Bingöl Üniversitesi'nce "Rekreasyon ve Animasyon" etkinlikleri kapsamında çeşitli branşlarda spor yarışmaları gerçekleştirildi.

Öğrencilerin boş zamanlarını değerlendirmek amacıyla düzenlenen voleybol, hentbol, masa tenisi, satranç ve tenis yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi nedeniyle İlahiyat Fakültesinde tören düzenlendi.

Törende konuşan öğretim görevlisi ve etkinliklerin koordinatörü Üzeyir Kement, üniversite bünyesinde ilk kez düzenlenen etkinliğe gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yarışmaların gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Kement, etkinliklerin geleneksel olarak düzenleneceğini belirterek, şunları söyledi:

"Rekreasyon, insanların boş zamanlarında özgür iradeleri ile kendilerini yenilemek için yapmış oldukları etkinliklerdir. Bu etkinlikler; sportif faaliyetler, eğlence amaçlı yapılan etkinlikler, kültürel, doğal ve tarihi geziler, gostronomik değerler kapsamında gerçekleştirilen aktiviteler gibi boş zaman faaliyetleri olarak ifade edilebilir. Dolayısıyla, rekreasyon etkinlikler insanların eğlenmeleri dışında sağlıklı bir şekilde yaşamlarını sürdürmelerini, kültürel değerlerin korunması ve gelecek kuşaklara aktarılmasını da sağlamaktadır. Öğrencilerimize bu yaşam tarzını aşılamak için bu etkinlikleri her yıl düzenli olarak mutlaka yapacağız."

Yapılan konuşmaların ardından şampiyonların ödülleri Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Sibel Duman ve diğer yetkililer tarafından verildi. - Bingöl

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bingöl Üniversitesi'nde 'Rekreasyon ve Animasyon' Etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement