Bir Tatlı Huzur" Getirdiler - Son Dakika
Yerel

Bir Tatlı Huzur" Getirdiler

Bir Tatlı Huzur" Getirdiler

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Huzurevi ve Sağlıklı Yaş Alma Merkezi sakinleri, Bayındır Havuzbaşı Köyündeki çocuklarla buluştu.

31.05.2014 10:53

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Huzurevi ve Sağlıklı Yaş Alma Merkezi sakinleri, Bayındır Havuzbaşı Köyündeki çocuklarla buluştu. Keyifli sohbetlerin yapıldığı etkinlik, köyde bayram havası estirdi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Zübeyde Hanım Huzurevi ile Sağlıklı Yaş Alma Merkezi sakinleri, bu yıl da minik öğrencileri unutmadı. Geçtiğimiz yıl Menemen'in Ayvacık Köyünü ziyaret eden huzurevi sakinleri, bu kez Bayındır'ın Havuzbaşı Köyü İlkokulu'nda miniklerle bir araya geldi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun eşi Dr. Türkegül Kocaoğlu'nun da katıldığı etkinlik, köyde tam bir "bayram havası" estirdi. Huzurevi ve Sağlıklı Yaş Alma Merkezi sakinlerinin kendi imkanları ile aldıkları hediyeler ile İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin hediyeleri, öğrencileri çok sevindirdi. Büyüklerinin ellerini öperek teşekkür eden miniklerin anneleri ise okul bahçesinde yaptıkları gözleme, börek, sarma ve kekleri ikram etti.

Etkinlik sırasında kısa bir konuşma yapan Dr. Türkegül Kocaoğlu, "Çocuklarla yaşlıların bir araya getirilip kaynaştırılmasının, her iki kuşak için de son derece kıymetli olduğunu düşünüyoruz. Gençlerin enerjisi ile yaşlıların tecrübesini buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi. Öğretmenler ve velilerin de katıldığı ziyarette minikler şiir okuyup gösteriler yaptı ve büyükleriyle kaynaştı. Huzurevi sakinleri de öğrencilerle birlikte güzel bir gün geçirmekten dolayı çok mutlu olduklarını söyledi. Okul Müdürü Serdar Evren ve Muhtar Arif Güven, minikler ve aileleri adına bu güzel ziyaret için teşekkür etti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bir Tatlı Huzur' Getirdiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement