Bit Yeniği" Oyununa Kırıkkale'den Tam Not Aldı - Son Dakika
Yerel

Bit Yeniği" Oyununa Kırıkkale'den Tam Not Aldı

Bit Yeniği" Oyununa Kırıkkale\'den Tam Not Aldı

Eskişehir Odunpazarı Belediye Tiyatrosu’nun 2015-2016 yılı tiyatro sezonunda sahnelediği “Bit Yeniği” isimli yetişkin oyunu Eskişehir sınırlarını aşarak Kırıkkale’de yüzlerce sanatsever tarafından izlendi.

09.12.2015 15:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir Odunpazarı Belediye Tiyatrosu'nun 2015-2016 yılı tiyatro sezonunda sahnelediği "Bit Yeniği" isimli yetişkin oyunu Eskişehir sınırlarını aşarak Kırıkkale'de yüzlerce sanatsever tarafından izlendi.

Kırıkkale Valiliği, Kırıkkale Belediyesi, Kırıkkale Üniversitesi ve Kırıkkale Barosunun davetlisi olan Odunpazarı Belediyesi Tiyatrosu, Kırıkkale Kültür Merkezi'nde özel bir gösterimle "Bit Yeniği" oyununu sahneledi. Gerçekleştirilen özel gösterime, Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Kırıkkale Vali Yardımcıları, Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Ekrem Yıldız, Kırıkkale Garnizon Komutanı ve Kırıkkale Baro Başkanı Erol Çakır ve çok sayıda sanatsever katıldı. Yazar George Feydeau'nun yazdığı, Hakkı Kuş'un yönetmenliğini üstlendiği, kocasının kendisini aldattığından şüphe eden bir kadının, onu takip etmeye karar vermesiyle başlayan, olaylara aile çevresinin de dahil olduğu ve bir otelde gelişen curcuna gibi olayları konu olan hareketli komedi oyunu "Bit Yeniği" Kırıkkale halkı tarafından çok sevildi.

Oyun sonunda Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Odunpazarı Belediyesi Tiyatrosu "Bit Yeniği" oyuncularına teşekkür plaketi sundu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bit Yeniği' Oyununa Kırıkkale'den Tam Not Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement