Boğazlıyanlı boksörler, Nevşehir'de düzenlenen Dostluk Kupası Boks Müsabakaları'ndan başarılı sonuçlarla döndü.
Nevşehir, Amasya, Niğde ve Boğazlıyan'dan sporcuların katılımıyla düzenlenen müsabakalarda Boğazlıyanlı boksörlerin tamamı rakiplerini mağlup etti.
Boğazlıyan Boks Antrenörü Kemal Akdağ, Türkiye Boks Şampiyonası'nda dereceler almış birçok deneyimli boksörün mücadele ettiği dostluk turnuvasında sporcularının önemli başarılar kazandığını belirtti.
Takımdaki tüm sporcuların rakiplerini yendiğini ifade eden Akdağ, şunları kaydetti:
"Sporcularımız Mehmet Erdem, Furkan Erdem, Emre Budak, Baki Budak, Turudu Bağırkan, Mustafa Doğru, Osman Can ve Umut Kumaşçı, rakiplerini yenmeyi başardı. Boks takımımız 11 yıldır mücadele ediyor. Bu çocuklara her fırsatta maç yapma imkanı tanıyarak geliştiriyoruz. Programımızı tam uygulayabilirsek ve çalışma tempomuzu yükselterek bu sene Türkiye Şampiyonluklarını peş peşe getireceğiz. Bu çocuklara güveniyor ve inanıyoruz."
- YOZGAT
Son Dakika › Yerel › Boğazlıyan Boks Takımı Göz Doldurdu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.