Bolu Dağı'nda Yoğun Sis - Son Dakika
Son Dakika Logo

Bolu Dağı'nda Yoğun Sis

26.12.2015 14:56

Bolu Dağı'nın Düzce geçişinde yaşanan yoğun sis nedeniyle görüş mesafesi yer yer 15 metreye kadar düştü.

Bolu Dağı'nın Düzce geçişinde yaşanan yoğun sis nedeniyle görüş mesafesi yer yer 15 metreye kadar düştü.

D-100 karayolunun Bolu Dağı geçişi Düzce kesiminde sabah saatlerinden bu yana etkili olan sis nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşanıyor.

Karayolunun özellikle Düzce sınırında bulunan Bakacak, Karanlıkdere, Bıçkıyanı, Darıyeri Hasanbey ve Elmalık mevkilerinde görüş mesafesi yer yer 15 metreye kadar düşüyor.

Karayolları ve polis ekipleri güzergahta sürücüleri sürekli yakın takip ve aşırı hız konusunda uyararak olası kazaların önüne geçmeye çalışıyor.

Meteoroloji yetkilileri ise bölgede sisin gün boyu ve gece saatlerinde de etkili olabileceğini belirterek, sürücüleri dikkatli olması konusunda uyardı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bolu Dağı'nda Yoğun Sis - Son Dakika


Advertisement