Boztepe'de Kızılay Eğitim Semineri Düzenledi - Son Dakika
Yerel

Boztepe'de Kızılay Eğitim Semineri Düzenledi

Kırşehir'in Boztepe ilçesi Mehmetçik İlköğretim Okulu'nda Kızılay oryantasyon ilk yardım ve afet bilgilendirme semineri düzenlendi.29 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası kapsamında düzenlenen bilgilendirme seminerine, Kızılay İl Koordinatörü ve Şube Başkanı Halil İbrahim Oflaz, Boztepe Milli Eğitim Şube Müdürü Aslan Tekeş, Mehmetçik İlköğretim Okulu Müdürü Tahir Aksungur ile öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

05.11.2011 13:00

Kırşehir'in Boztepe ilçesi Mehmetçik İlköğretim Okulu'nda Kızılay oryantasyon ilk yardım ve afet bilgilendirme semineri düzenlendi.

29 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası kapsamında düzenlenen bilgilendirme seminerine, Kızılay İl Koordinatörü ve Şube Başkanı Halil İbrahim Oflaz, Boztepe Milli Eğitim Şube Müdürü Aslan Tekeş, Mehmetçik İlköğretim Okulu Müdürü Tahir Aksungur ile öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kızılay eğitim uzmanı Hakan Avşar tarafından verilen seminerde, öğrencilere Deprem Dede animasyon bilgilendirme filmi izlettirildi. Filmin ardından öğrencilere soru cevap şeklinde uygulama yaptırıldı.

- KIRŞEHİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Boztepe'de Kızılay Eğitim Semineri Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement