Bozüyük Kovalıca Yolu Tamamlandı - Son Dakika
Yerel

Bozüyük Kovalıca Yolu Tamamlandı

Bozüyük Kovalıca Yolu Tamamlandı

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde araç trafiğinin yoğun olduğu güzergâhlardan biri olan Kovalıca-Kandilli yolunun sathi kaplama asfalt yapımı tamamlanarak yol yeni haliyle ulaşıma açıldı.

20.07.2013 13:41

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde araç trafiğinin yoğun olduğu güzergahlardan biri olan Kovalıca- Kandilli yolunun sathi kaplama asfalt yapımı tamamlanarak yol yeni haliyle ulaşıma açıldı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Kaymakam Oktay Kaya, KÖYDES projesi kapsamında Bozüyük Kovalıca-Kandilli yolunun sathi kaplama asfalt yapımının tamamlandığını söyledi. Kaymakam Kaya yaptığı açıklamada, "Bozüyük Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği olarak Bozüyük Kovalıca Kandilli yolunda ulaşımda kaynaklanan sıkıntıları çözmek için 2012 yılında KÖYDES projesi kapsamında çalışmalara başladık. İlk etapta yolun virajları ve rampaları büyük ölçüde ıslah edilerek yol genişliği 10 metreye çıkarıldı. Bu yıl geçtiğimiz Haziran ayında da ihalesini yaparak sathi kaplama asfalt çalışmalarına 10 Temmuz tarihinde başladık. İki gün içerisinde 4 bin 820 metre uzunluğundaki yolun sathi kaplama asfalt yapımı tamamlanarak ulaşıma açıldı. Trafik yoğunluğun fazla olduğu bu güzergahta yapılan iyileştirme çalışmalarının tamamlanması ile vatandaşlarımız stabilize yoldan kaynaklı tozdan ve kurtulmuş oldular. 2013 yılı KÖYDES projesi kapsamında ayrılan ödenekle gerçekleştirilen bu çalışma neticesinde Kovalıca-Kandilli yolunun daha iyi hizmet vermesi sağlanmış oldu" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük Kovalıca Yolu Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement