Bozüyük Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde Mezuniyet Töreni - Son Dakika
Yerel

Bozüyük Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde Mezuniyet Töreni

Bozüyük Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi\'nde Mezuniyet Töreni

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2015-2016 eğitim-öğretim yılında mezun olan 110 öğrencisi için mezuniyet töreni düzenledi.

09.06.2016 15:25

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2015-2016 eğitim-öğretim yılında mezun olan 110 öğrencisi için mezuniyet töreni düzenledi.

Okul bahçesinde düzenlenen tören, mezun öğrencilerin alanındaki yerlerini almalarıyla başladı. Ardından Okul Müdürü Hanife Altınbek tarafından günün anlamını belirten bir konuşma yapıldı. Altınbek, konuşmasında, öğrencilerin bugünlere gelmesinde emeği olan öğretmenlerine teşekkür etti. Velilere de eğitime verdikleri destek ve törene katılımları nedeniyle teşekkürlerini iletti. Öğrencilerine de bundan sonraki yaşamlarında başarılar dilerken yollarının açık olmasını diledi.

Devamında mezun öğrenciler adına Zeynep Bala Özdeniz tarafından duygularını ifade eden bir veda konuşması yapıldı. Mezun öğrenciler tarafından 11 sınıf öğrencilerine bayrak ve flamanın devir teslimi yapıldı. Erasmus + Yurt Dışı projesine katılan öğrencilere sertifikalarının verildi. "İşgücü Piyasalarının İstediği Nitelikli Mesleki Eğitim Öğrenci Uygulamaları" isimli projeye katılan öğrenciler adına teşekkür 12/A sınıfı öğrencilerinden Salih Çelik tarafından bir konuşma yapıldı. Mezun olan öğrencilere gruplar halinde diplomaları verildi. Pasta kesimi ve ikramların ardından kep atma seremonisiyle mezuniyet töreni sona ererken mezun öğrenciler canlı müzik eşliğinde geç saatlere kadar eğlenerek mezuniyetlerini kutladılar. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde Mezuniyet Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement