Bozüyük'te Engelli Bakım Kursu Sertifikaları Verildi - Son Dakika
Yerel

Bozüyük'te Engelli Bakım Kursu Sertifikaları Verildi

Bozüyük\'te Engelli Bakım Kursu Sertifikaları Verildi

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde engelli bakım kursuna katılan kursiyerlere düzenlenen törenle sertifikaları verildi.

05.04.2016 12:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde engelli bakım kursuna katılan kursiyerlere düzenlenen törenle sertifikaları verildi.

Bozüyük Engelliler Dayanışma Derneği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve İş Kur arasında imzalanan protokol ile engelliler ve ailelerine yönelik istihdam amaçlı 400 saatlik engelli bakım kursu düzenlendi. Bozüyük Belediyesi tarafından da kursiyerler için ulaşım desteği ve kırtasiye desteği sağlandı. Kursların sona ermesiyle birlikte Engelliler Derneği etkinlik salonunda sertifika almaya hak kazanan kursiyerlere sertifikaları dağıtıldı.

Törende konuşan Vali Yardımcısı Mustafa Güney, "Bilecik/Bozüyük Engelliler Dayanışma Derneği'nin çalışmalarını takdirle karşılıyoruz. Engellilere hizmette sivil toplum kuruluşlarının önemi çok büyük. Engelli bireylerimiz de iş hayatı, siyaset, kültür sanat ve benzeri alanlarda yani hayatın her alanında sağlam insanlar gibi yerlerini almalılar. Bu kurslarımızın düzenlenmesinde emeği geçenleri kutluyor, kursları başarıyla tamamlayan kursiyerlerimize de hayatlarında başarılar diliyorum" dedi.

Dernek Başkanı İsmail Çelik, "Engelli ve ailelerinin sosyal hayata katılımları, istihdam, sağlık ve genel hakları konusunda dernek olarak çok yönlü faaliyetlerimiz ilgili kurumların da desteğini alarak devam ediyor. Bizlere bu bağlamda destek olan kurum amirlerine üyelerimiz adına çok teşekkür ederim. Yine engelli bakım kursumuzun öğretmenleri İhsan Koç, Bahriye Koç ve Fehime Poyraz hocalarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından kursları başarıyla tamamlayan 21 kursiyere sertifikaları verildi. Sertifika töreni hatıra fotoğrafı çekinilmesi ile sona erdi.

Sertifika törenine Bilecik Vali yardımcısı Mustafa Güney, Bilecik İŞKUR İl Müdür yardımcısı Cemal Yiğit, Milli Eğitim İl Müdür yardımcısı Bektaş Uçkun, Bilecik Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür yardımcısı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Milli Eğitim Şube Müdürleri, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Rıdvan Güner, kursiyerler ve dernek üyeleri katıldı. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük'te Engelli Bakım Kursu Sertifikaları Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement