Budamak için çıktığı ağaçta cesedi asılı kaldı! - Son Dakika
Yerel

Budamak için çıktığı ağaçta cesedi asılı kaldı!

Antalya'da budamak için çıktığı ağaçta fenalaşan Ercan Özege hayatını kaybetti.Ercan Özege'nin ağaçta asılı kalan cesedi itfaiye ekipleri tarafından indirildi.

26.04.2022 10:40  Güncelleme: 11:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Alanya ilçesi Konaklı Mahallesi meydana gelen olayda edinilen bilgilere Cengiz Gökçe Parkı yanında bulunan bir evin bahçesindeki palmiye ağacını budamak için çıkan Ercan Özege ağacın tepesinde bir anda rahatsızlandı.

VATANDAŞLAR MÜDAHALE EDEMEYİNCE İTFAİYE GELDİ

Durumu fark eden vatandaşlar yardım etmek istedi ancak özel tesisat ile ağaç tepesinde bulunan Özege'ye ulaşamadı. İhbar üzerine olay yerine Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ile sağlık ekipleri ile jandarma sevk edildi.

Budamak için çıktığı palmiye ağacında hayatını kaybetti, cesedi asılı kaldı

HAYATINI KAYBETTİĞİ ANLAŞILDI

Sağlık ekipleri itfaiye merdiveni ile ulaştığı Özege'nin hayatını kaybettiğini belirledi. İtfaiye ekipleri tarafından Özege'nin ağaçtan indirilen cansız bedeni otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.

Budamak için çıktığı palmiye ağacında hayatını kaybetti, cesedi ağaçta asılı kaldı

KALP KRİZİ İHTİMALİ ÜZERİNDE DURULUYOR

Olayda hayatını kaybeden Ercan Özege'nin emekli olduğu, günlük yevmiye alarak otel ve villalarda ağaç budama işleri yaptığı öğrenildi. Özege'nin kalp krizi geçirdiği ihtimali üzerinde durulurken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Budamak için çıktığı ağaçta cesedi asılı kaldı!
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Budamak için çıktığı ağaçta cesedi asılı kaldı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Murat Celik: Turkiyede emeklilerin acı sonu, keşke bizim emeklilerimizde cinliler,japonlar gibi olsa maddi sıkıntıları olmasa dünyayı gezerek tanisalar nerde yok öyle bir hayal 13 4 Yanıtla

Advertisement