Bülent Arınç Tesisleri Açtı - Son Dakika
Yerel

Bülent Arınç Tesisleri Açtı

Bülent Arınç Tesisleri Açtı

Devlet Bakanı Ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Fidan Dikiminin Ardından Saruhanlı'ya Bağlı Paşaköy Beldesi'nde Toplu Açılış Yaptı

12.12.2010 20:36

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, fidan dikiminin ardından Saruhanlı'ya bağlı Paşaköy Beldesi'nde toplu açılış yaptı.

Paşaköy Belediyesi tarafından yaptırılan yaklaşık 600 bin TL'lik 5 tesisin açılışına Manisa Valisi Celalettin Güvenç, AK Parti Manisa Milletvekili Mehmet Çerçi, Saruhanlı Kaymakamı Sertel Otçu, Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, Paşaköy Belediye Başkanı Dilşat Ulaş ve belde halkı katıldı.

Paşaköy Belediyesi tarafından yaptırılan çok amaçlı salonda yapılan toplu açılış törenine sonradan, Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Cemal Şanlı ve İstanbul Gelir İdaresi Başkanı Mehmet Koç da katıldı. Toplu açılış töreninde halkoyunu gösterilerini cep telefonundan videoya çekmeye çalışan AK Parti Manisa Milletvekili Mehmet Çerçi, meraklı bakışları üzerine çekti.

Törende konuşn Paşaköy Belediye Başkanı Dilşat Ulaş, 5 tesisin yapımına 1.5 yıl önce başladıklarını ve devletin destekleri sayesinde yaklaşık 600 bin TL'ye yatırımları bitirdiklerini dile getirdi.

Bülent Arınç da ''Cumhuriyet tarihinin en büyük projesi olan KÖYDES'le yolu asfatlanmadık ve içme suyu olmayan köy kalmadı. KÖYDES Projesi çerçevesinde son 3 yılda Manisa'ya 80 milyon TL kaynak aktarıldı. Türkiye'de belediyelerimiz mali imkanlar bakımında güçleniyor. Daha da güçlenecek. Çünkü yerelleşmeye önem veriyoruz. Yerel yönetimler güçlü olmalı ki, belediye başkanları ve meclisleri hizmet için anında karar verebilsin.

Biz belediye başkanlarımıza güveniyoruz. Hangi partiden olursa olsun. Hangi siyasi düşünceye sahip olursa olsun, biz bu milletin evlatlarına hep güveniyoruz. Onların arkasında en büyük destekçisi biz olacağız. Türkiye'nin huzurunu bozmaya çalışanların olduğuna dikkat çeken Başbakan Yardımcısı Arınç, ''Ülkemiz güzel gidiyor. İyi işler yapılıyor. Huzur var istikrar var. Zaten istikrar olduğu için de bu çalışmalar yapılıyor. Bu huzurumuzu bozmaya, birbirimizle olan kardeşliğimizi zedelemeye kimsenin hakkı yok' diye konuştu.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç konuşmasının ardından, Paşaköy Beldeyesi'ne ait 5 tesisin yapımına yardımcı olan Manisa Valisi Celalettin Güvenç ve kurumların müdürlerine teşekkür plaketi verdi.

Daha sonra Bülent Arınç ve beraberindekiler, Paşaköy Belediyesi tarafından yaptırılan çok amaçlı salon salonu ve anasınıfı, halı saha, sulama ve besleme amaçlı bentler, kilit parke taşı şantiyesi ve kapalı pazar yerinin açılışını yaptı.

Bülent Arınç açılışın ardından, Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Cemal Şanlı ve İstanbul Gelir İdaresi Başkanı Mehmet Koç ile eski askeri havaalanında incelemelerde bulunmak için Akhisar İlçesi'ne hareket etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Bülent Arınç Tesisleri Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement