Burhaniyeli Fotoğrafçılar Ürgüp'te Sergi Açacak - Son Dakika
Yerel

Burhaniyeli Fotoğrafçılar Ürgüp'te Sergi Açacak

Burhaniyeli Fotoğrafçılar Ürgüp\'te Sergi Açacak

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Zeytin Fotoğraf Amatörleri Derneği (Zeyfod) üyesi 5 fotoğrafçı, Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde sergi açacak.

08.01.2014 13:29

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Zeytin Fotoğraf Amatörleri Derneği (Zeyfod) üyesi 5 fotoğrafçı, Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde sergi açacak.

Dernek üyeleri Aydan Tortop, Demet Tığın Akman, Emel Semizoğlu, Güvenç Uğuz ve Sabriye Uğuz, Ürgüp'de, Cemal Süreya'nın çok sevilen Üvercinka şiirinden ismini alan Üvercinka Sanat Galerisi ve Üvercinka Sanat Kahvesi'nde "Hep Yaşam" fotoğraf sergisine katılacak. Sergi, 11 Ocak-12 Nisan 2014 tarihleri arasında açık olacak. Sergi, 5 fotoğraf sanatçısının 30 fotoğrafını içeriyor. Türkiye'nin ve özellikle Burhaniye ve çevresinin yaşamını anlatan fotoğraflar, izleyicilerle paylaşılacak. Burhaniye Belediye'sinin katkılarıyla, Üvercinka Sanat Galerisi ve Üvercinka Sanat Kahvesi'nin ev sahipliğiyle hayat bulan fotoğraf sergisi, Ürgüp'te gerçekleşiyor.

"Hep Yaşam" diyen ZEYFOD üyesi 5 fotoğrafçı, hayatlarına dahil olan anları bu sergi ile gösterecek. Serginin ilgi görmesini beklediklerini anlatan Yrd. Doç. Dr. Sabriye Sabriye Çelik, serginin, 12 Nisan 2014 tarihine kadar Üvercinka Sanat Kahvesi'nde görülebileceğini anlattı. Çelik, "Üvercinka Sanat Galerisi ve Üvercinka Sanat Kahvesi, Nergis Canefe'nin yerel ustalarla çalışarak inşa ettiği bu iki mekan, sanatçılara ve sanat tutkunlarına hizmet etmektedir. Eserlerimiz, Ürgüp'teki bu mekanlarda sergilenecek, paylaşılacak ve yaşatılacaktır" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniyeli Fotoğrafçılar Ürgüp'te Sergi Açacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement