Büyükler Gençlere Deneyimlerini Anlattı - Son Dakika
Yerel

Büyükler Gençlere Deneyimlerini Anlattı

Büyükler Gençlere Deneyimlerini Anlattı

Yunusemre Belediyesi Kent Konseyi, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı öncesi hayat tecrübeleriyle yol gösteren yaşlılarla, çalışma yaşamına yeni atılacak gençleri kahvaltıda buluşturdu.

17.05.2016 13:25

Yunusemre Belediyesi Kent Konseyi, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı öncesi hayat tecrübeleriyle yol gösteren yaşlılarla, çalışma yaşamına yeni atılacak gençleri kahvaltıda buluşturdu. İki neslin bir araya geldiği etkinlikte büyükler küçüklere neyi yapıp neyi yapmamaları gerektiğini deneyimlerinden yola çıkarak anlattı.

Yunusemre Belediyesi Kent Konseyi, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Celal Bayar Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Yüksek Okulu öğrencileriyle Özel Huzurevi'nde yaşayan yaşlıları Kent Ormanı'nda gerçekleştirilen kahvaltıda bir araya getirdi. Etkinliğe Yunusemre Belediye Başkan Yardımcıları Şule Uygur ve Mustafa Dandin, Yunusemre Kent Konseyi Başkanı Halil Arslan ve kent konseyi yöneticileri de katıldı.

GENÇLERİN BAYRAMINI KUTLADI

Gençlerin bayramlarını kutlayan Kent Konseyi Başkanı Halil Arslan, "Konseyimiz, Yunusemre Belediyemizin katkılarıyla bu özel etkinliği organize etti. Belediyemize katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Gençlik Haftası'nda iki nesli bir araya getirmek istedik. Köklü bir geçmişimiz, gelenek ve kültürümüz var. İstedik ki tecrübe ve yaşanmışlıklarıyla bizlere yol gösteren büyüklerimizle, çalışma yaşamına yeni atılacak gençleri buluşturalım, büyüklerimizin hayat deneyimlerinden faydalanalım. Bu vesileyle tüm gençlerimizin 19 Mayıs Gençlik ve Spor bayramını kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi sevgi ve saygıyla anıyorum." diye konuştu.

İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARIN YANINDAYIZ

Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur ise belediye olarak gençleri ve yaşlıları önemsediklerini ifade ederek şunları söyledi:

"Belediye olarak bu tür etkinlikler yapmayı seviyoruz. Sizleri ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Yaşlılarımızı önemsiyoruz. Evde sağlık hizmetleri, sosyal doku çalışmaları bunlara en güzel örnek. Bakıma muhtaç olan tüm vatandaşımıza ulaşmaya çalışıyoruz"

Konuşmaların ardından Özel Huzurevi sakinleri gençlerle tecrübelerini paylaştı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükler Gençlere Deneyimlerini Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement