Büyükşehir, Çevre ve Sağlık Kongresi'ne Katıldı - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir, Çevre ve Sağlık Kongresi'ne Katıldı

Büyükşehir, Çevre ve Sağlık Kongresi\'ne Katıldı

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü, Kıbrıs’ta düzenlenen 1. Uluslararası Şehir, Çevre ve Sağlık Kongresi’ne katıldı.

16.05.2016 17:04

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü, Kıbrıs'ta düzenlenen 1. Uluslararası Şehir, Çevre ve Sağlık Kongresi'ne katıldı. Kongre kapsamında gerçekleştirilen sunum ve paneller ile çeşitli ülke ve şehirlerden gelen katılımcılar bir araya gelerek bilgi alışverişinde bulundu.

11-15 Mayıs tarihleri arasında Kıbrıs'ta düzenlenen 1. Uluslararası Şehir, Çevre ve Sağlık Kongresi'ne Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Genel Sekreter Yardımcısı ve MASKİ Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Fuat Uzun, MASKİ Yönetim Kurulu Üyesi Nursel Ustamehmetoğlu ve Mahmut Bilgen, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları Erdal Nohutçu ve Şehnaz Başaran, Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Ertuğrul Yıldırım, Kent Estetiği Daire Başkanı Bahadır Belek ile MASKİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Ersoy Arslan, Atıksu Arıtma Daire Başkanı Ali Öztozlu, Destek Hizmetleri Daire Başkanı Mustafa Parlak ve Kanalizasyon Daire Başkan Vekili Kadri Akkurt katıldı. Kongrede İller Bankası da Genel Müdür Mehmet Turgut Dedeoğlu başkanlığındaki Arıtma Tesisleri ve Atıksular konulu konferans ile yer aldı.

BİLGİ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDULAR

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdür Yardımcıları ile daire başkanlarının da katılım gösterdiği kongrede şehir sağlığı, çevre ve atık su yönetimi gibi konuların yanı sıra, yenilenebilir enerjiler sayesinde çevrenin korunmasına yönelik politikalar da ele alındı.Çevre ve sağlığı korumak adına halka sunulan hizmet ve yatırımların diğer belediye ve idarelerin örnekleri ile karşılaştırma imkanı da sağlayan kongre, katılımcılar arasında bilgi alışverişi sağlayarak ileriye dönük ortak proje ve çalışmalar için de buluşma ortamı sundu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir, Çevre ve Sağlık Kongresi'ne Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement