Büyükyarışmaya Büyük İlgi - Son Dakika
Yerel

Büyükyarışmaya Büyük İlgi

Büyükyarışmaya Büyük İlgi

Niğde’nin bugüne kadar ki en büyük yarışması olacak “Herkes O’nu Okuyor”a katılım her geçen gün artıyor.

13.02.2014 16:37

Niğde'nin bugüne kadar ki en büyük yarışması olacak "Herkes O'nu Okuyor"a katılım her geçen gün artıyor. Yarışmayı organize eden Niğde Ümit Eğitim ve Kültür Derneği (NÜMDER)Başkanı Salih Memiş, başvuruların kısa bir süre önce başlamasına rağmen 6 bin den fazla insanın katılım sağladığını açıkladı.

İstanbul merkezli "Peygamber Yolu Derneği" ve "Niğde Ümit Eğitim ve Kültür Derneği" (NÜMDER) tarafından organize edilen yarışmada, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (SAV)'inhayatıokunacakveokunankitaplardanyapılacaksınavlakatılımcılaraçeşitliödüllerverilecek.

NiğdeÜmitEğitimveKültürDerneğiBaşkanıSalihMemişgeçtiğimizgünlerdebaşlayanyarışmabaşvurusunaNiğdehalkınınbütünkategorilerdebüyükilgigösterdiğinisöyledi.Bu anlamlı yarışmaya Niğde'den yaklaşık 20 bin kişinin katılımını beklediklerini söyleyen Memiş, başvuruların24 Mart 2014 tarihinde sona ereceğini belirtti. Toplam 28 seansta ve 12 oturumda gerçekleştirilecek yarışmaya başvuruların www.herkesonuokuyor.com adresinden yapılabileceğini vurguladı.

TürkiyegenelindebüyükbirorganizasyonlagerçekleştirilecekyarışmaOrtaokul, Lise ve Yetişkin olmak üzere üç ayrı kategori de yapılacak. Ortaokul öğrencileri Rahime Kaya'nın kaleme aldığı Efendiler Efendisi Hz. Muhammed (SAV) kitabından, lise öğrencileri Dr. Reşit Haylamazın Efendimiz (SAV) (Muhtasar) kitabından, yetişkinleriseM.FethullahGülenHocaefendininSonsuzNurkitabındanyarışmayakatılacaklar.Kitaplarıntemini NT Mağazasından yapılabilecek.

Yarışmanın her kategorisinde 63'er olmak üzere toplamda 189 kişiye umre ziyareti, dizüstü bilgisayarlar, mini tabletler ve sürpriz hediyelerden oluşan çeşitli ödüller verilecek.31 Mart 2014 tarihinde başlayacak ve 12 Nisan 2014 tarihinde sona erecek sınavların ardından 25 Nisan 2014 tarihinde ödül töreni gerçekleştirilecek. - NİĞDE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükyarışmaya Büyük İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement