Çakırbeyli Orta Okulu'nda Duygusal Veda Gecesi - Son Dakika
Yerel

Çakırbeyli Orta Okulu'nda Duygusal Veda Gecesi

Çakırbeyli Orta Okulu\'nda Duygusal Veda Gecesi

2012-2013 Eğitim-Öğretim yılı sonu nedeniyle Çakırbeyli Ortaokul bahçesinde yılsonu programı düzenlendi.

15.06.2013 12:34

2012-2013 Eğitim-Öğretim yılı sonu nedeniyle Çakırbeyli Ortaokul bahçesinde yılsonu programı düzenlendi. Okuldan mezun olan öğrencilerin veda ettiği gecede neşeli anların yanı sıra duygusal anlar da yaşandı. Gecede ayrıca yılın enleri de ödüllendirildi.

Düzenlenen programa Koçarlı Kaymakamı Mehmet Sülün, İl Özel İdare Genel Sekreteri Halil İbrahim Aktemur, Koçarlı Belediye Başkanı Cengiz Şen, Çakırbeyli Muhtarı Mehmet Demir, Okul Müdürü Murat Demirci, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Program, Kaymakam Mehmet Sülün'ün görsel sanatlar ve teknoloji-tasarım sergisini açmasıyla başladı. Gecede öğrencilerin hazırlamış olduğu şiir dinletisi, öğrenciler tarafından sunulan piyano ve gitar resitali ayakta alkışlandı. 8.sınıfların mezuniyet geçişi ile devam eden gecede bazı konuklar da okudukları şiirle geceye renk kattılar.

Gecenin sonunda Toplam Kalite Yönetimi esasları çerçevesinde yapılan oylama ile yılın çalışanı seçilen Türkçe Öğretmeni Hüsniye Atıcı, yılın velisi seçilen Gurbet Yalçındağ ve yılın öğrencisi seçilen Hatice Bozkaya'ya plaket takdim edildi.

Böylesine güzel ve başarılı bir köy okuluna sahip oldukları için çok mutlu olduklarını belirten Çakırbeyli Köyü Muhtarı Mehmet Demir, tüm katılımcılara teşekkür ederek 8. Sınıftan mezun olan öğrencilere de hayatta başarı ve mutluluklarının daim olmasını diledi.

Gecenin sonunda programı hazırlayan Türkçe Öğretmeni Hüsniye Atıcı, Müzik Öğretmeni Yiğit Yavuz ve Beden Eğitimi Öğretmeni Mahir Eren'e gecenin anısına çiçek takdim edildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çakırbeyli Orta Okulu'nda Duygusal Veda Gecesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement