Çan İbrahim Bodur Anadolu Lisesi'nde Mezuniyet Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Çan İbrahim Bodur Anadolu Lisesi'nde Mezuniyet Coşkusu

Çan İbrahim Bodur Anadolu Lisesi\'nde Mezuniyet Coşkusu

Çanakkale'nin Çan ilçesinde, İbrahim Bodur Lisesi'nde (ÇİBAL) 2011-2012 öğretim yılı mezuniyet töreni yapıldı.

31.05.2012 11:39

Çanakkale'nin Çan ilçesinde, İbrahim Bodur Lisesi'nde (ÇİBAL) 2011-2012 öğretim yılı mezuniyet töreni yapıldı.

İlk mezuniyet törenini 1987-1988 öğretim yılında gerçekleştiren ve o yıl 46 öğrenci mezun eden Çan İbrahim Bodur Anadolu Lisesi'nden bu yıl 121 öğrenci mezun oldu. Kaleseramik Fabrikaları Konferans Salonu'nda düzenlenen törende, Çan Kaymakamı Hasan Gözen, mezun olan öğrencileri tebrik ederek, üniversite sınavlarında başarılı olmaları temennisinde bulundu.

Okul Müdürü Cafer Uslu ise, 2011-2012 öğretim yılı dahil 15. dönem mezunlarını verdiklerini ve yine bu yıl dahil toplam bin 626 öğrencinin okullarından mezun olduğunu söyledi.

Çan İbrahim Bodur Anadolu Lisesi'nin mezuniyet gecesinde okul birincisi olan Seyhun Daver'e Kaymakam Hasan Gözen tarafından plaket verilirken, ardından okul birincisi Daver okul kütüğüne plaket çaktı. Törende okul ikincisi Esra Ertürk'e Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, üçüncü olan Oğuzhan Kerse ise İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan tarafından plaketleri verilirken, dereceye giren öğrenciler aileleri ve protokol ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Her mezuniyet töreninde olduğu gibi ilk üçe giren öğrencilere Kale Grubu Şirketleri Onursal Başkanı Dr. İbrahim Bodur adına altın verildi. İbrahim Bodur'un adına ödülleri Kaleseramik Fabrikaları Üretimler Müdürü Süleyman Soysal verdi. Mezuniyet törenine Kaleseramik Fabrikaları'nın yöneticileri, siyasi parti başkan ve temsilcileri, okul ve daire müdürleri ile öğrenci velileri katıldı. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çan İbrahim Bodur Anadolu Lisesi'nde Mezuniyet Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement