Çan Madeniş Sendikası'ndan Mevlit Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Çan Madeniş Sendikası'ndan Mevlit Etkinliği

Çan Madeniş Sendikası\'ndan Mevlit Etkinliği

Türkiye Maden-İş Sendikası Balıkesir Şubesi Çan Temsilciliği tarafından ahirete intikal etmiş üye çalışanları için mevlit düzenlendi.

03.04.2012 14:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Maden-İş Sendikası Balıkesir Şubesi Çan Temsilciliği tarafından ahirete intikal etmiş üye çalışanları için mevlit düzenlendi.

Demirci Camisi'nde düzenlenen mevlit sonrası cami bahçesinde pilav ikramında bulunulurken, Maden-İş Sendikası yetkilileri mevlit etkinliğinin çalışırken veya emekli olduktan sonra hayatını kaybeden arkadaşları ile vefat eden tüm madenciler için düzenlendiğini söyledi. Maden-İş Sendikası Balıkesir Şubesi Çan Temsilciliği'nce düzenlenen mevlide Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, AK Parti Çan İlçe Başkanı Mustafa Karagöz, Maden-İş Sendikası Balıkesir Şube Başkanı Musa Engin, Başkan Vekili Tanju Başaran, Şube Teşkilatlandırma Sekreteri Mehmet Yıldız, Tes-İş Başkanı Sertif Kartal, sendika yöneticileri, ÇLİ çalışanları, ahirete göç eden maden işçilerinin aileleri ve geniş bir halk topluluğu katıldı. Günün anısına sendika yöneticileri ile madencilerin katıldığı hatıra fotoğrafı çektirildi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çan Madeniş Sendikası'ndan Mevlit Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement