Çanakkalespor Farklı Yendi - Son Dakika
Yerel

Çanakkalespor Farklı Yendi

Çanakkalespor Farklı Yendi

Süper Amatör Ligi 10’ncu hafta karşılaşmasında, Çanakkalespor Futbol Kulübü, Hastanebayırıspor’u Burak Subaş (2), Batuhan Irmak (2), Günay Şen, Mustafa Demir ve Erdal Akyürek’in golleriyle 7-0 mağlup etti.

27.12.2014 17:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Amatör Ligi 10'ncu hafta karşılaşmasında, Çanakkalespor Futbol Kulübü, Hastanebayırıspor'u Burak Subaş (2), Batuhan Irmak (2), Günay Şen, Mustafa Demir ve Erdal Akyürek'in golleriyle 7-0 mağlup etti.

Biga Miray Nakliyat Süper Amatör Ligi 10'uncu hafta karşılaşmasında, Çanakkalespor, Hastanebayırıspor'u 7-0 mağlup etti. 18 Mart Suni Çim sahada oynanan karşılaşmaya, Çanakkalespor baskılı başladı. Maçın hemen başında yakaladığı gol pozisyonlarını gole çeviremeyen kırmızı-beyazlı ekipte, Batuhan Irmak, 20'nci dakikada kaleciyle karşı karşıya kaldı. Topu kurtaran Batuhan, kalecinin müdahalesi sonucu yerde kalınca hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı Burak Subaş gole çevirdi. Bu golün hemen ardından 27'nci dakikada, ceza sahası önünde topla buluşan Mustafa Demir, düzgün bir vuruşla takımının ikinci golünü kaydetti. Karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıya da baskılı başlayan taraf, ev sahibi Çanakkalespor oldu. Maçın 67'nci dakikasında kullanılan köşe vuruşunda, arka direkte topla buluşan kaptan Erdal Akyürek, sert bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu; 3-0. Bu golün 1 dakika sonrasında ise bu kez Batuhan Irmak takımının 4'ncü golüne imza attı. Golden sonra da ataklarını sürdüren Çanakkalespor'da, ceza sahası içerisinde elle oynama sonucu kazanılan penaltıyı, yine Burak Subaş gole çevirdi. 80'nci dakikada kullanılan köşe vuruşundan gelen topu, arka direkte bekleyen Günay Şen kaleye gönderdi. 6-0. 85'nci dakikada, Onur Polat'ın ceza sahasına gönderdiği topla ön direkte buluşan Kenan Korkmaz, yerden arka direğe gönderdi. Batuhan Irmak, kendisinin ikinci takımının 7'nci golünü attı. Karşılaşma, Çanakkalespor'un 7-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Maçın ardından karşılaşmayı değerlendiren Çanakkalespor Teknik Sorumlusu Aşikar Çelik, "Hastanebayırıspor çok genç bir takım. Geçen hafta ilk galibiyetlerini aldılar. Ligin son sırasında. Biz onların zaaflarını değerlendirerek farklı galip geldik. 3 puan aldığımız için mutluyuz" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çanakkalespor Farklı Yendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement