Çankaya Belediyesi, Kahramanmaraş'ta İftar Çadırı Kurdu - Son Dakika
Yerel

Çankaya Belediyesi, Kahramanmaraş'ta İftar Çadırı Kurdu

Çankaya Belediyesi, Kahramanmaraş\'ta İftar Çadırı Kurdu

Çankaya Belediyesi, Ramazan ayının başlamasıyla birlikte ilk iftarda Çankaya’da üç, Kahramanmaraş’ta kurduğu iki çadırda binlerce yurttaşı ağırladı.

24.03.2023 11:43  Güncelleme: 11:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çankaya Belediyesi, Ramazan ayının başlamasıyla birlikte ilk iftarda Çankaya'da üç, Kahramanmaraş'ta kurduğu iki çadırda binlerce yurttaşı ağırladı.

Çankaya Belediyesi, depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş'ta kurduğu iki iftar çadırında depremzede yurttaşları ağırlarken; Cebeci, Türközü ve Yakupabdal Mahallelerinde kurduğu iftar çadırlarında da Ramazan ayı boyunca ilçelilere hizmet verecek.

Zübeyde Hanım Sosyal Tesisi'nde de bir ay boyunca sivil toplum kuruluşları ile iftarda bir araya gelecek Belediye; Ramazan ayı boyunca Çankaya Belediye Başkanlığı'nda ve 100. Yıl Çankaya Evi'nde yemek saatlerini 18.00 ile 19.30 saatleri arası olarak güncelledi. Çankaya Belediyesi, bir ay boyunca üniversite öğrencilerine ücretsiz yemek dağıtımına devam edecek.

"HALKIMIZIN HER ZAMAN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, "Ülke olarak çok zor günlerden geçtiğimiz ve büyük felaketler yaşadığımız şu günlerde dayanışmanın ve birlikte olmanın önemini daha iyi anlıyoruz. Bu zor günleri de dayanışma ve yardımlaşma ile atlatacağız. Kurduğumuz iftar çadırları ile dayanışma soframızı büyütüyoruz. Halkımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Çankaya Belediyesi, Kahramanmaraş'ta İftar Çadırı Kurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement