Çaycuma'da Nevruz Bayramı Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Çaycuma'da Nevruz Bayramı Coşkusu

Çaycuma\'da Nevruz Bayramı Coşkusu

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde, Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Çaycuma Kampüsü tarafından baharın müjdeleyicisi olan Nevruz etkinlikleri kapsamında program düzenlendi.

21.03.2014 17:30

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde, Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Çaycuma Kampüsü tarafından baharın müjdeleyicisi olan Nevruz etkinlikleri kapsamında program düzenlendi.

Etkinliğe CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen eşi Gönül Gülşen, CHP Çaycuma Belediye Başkan aday Bülent Kantarcı, ADD Çaycuma şube Başkanı Şeref Köktürk, Belediye meclis üyeleri ile öğrenciler katıldı. Nevruz etkinliklerinde geleneksel olarak yakılan ateşten ilk atlayan Belediye Başkanı Mithat Gülşen oldu. Daha sonra CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk ve CHP Çaycuma Belediye Başkan Adayı Bülent Kantarcı da ateşin üzerinden atladılar. Etkinlikte konuşan Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, "Bu ateş nedir ki, Bizler Ankara'ya gittiğimizde bakanlıklardan, genel müdürlüklerden Çaycuma'ya hizmet alabilmek için değim yerindeyse ateşten gömlek giyiyoruz" dedi. Başkan Gülşen etkinlikte öğrencilerle birlikte halay çekti. Etkinlik sonrası davetlilere ikramda bulundu. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çaycuma'da Nevruz Bayramı Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement