Çaycuma'da Üniversite Sınavlarında Başarılı Olan Öğrencilere Hediyeler Verildi - Son Dakika
Yerel

Çaycuma'da Üniversite Sınavlarında Başarılı Olan Öğrencilere Hediyeler Verildi

Çaycuma\'da Üniversite Sınavlarında Başarılı Olan Öğrencilere Hediyeler Verildi

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde, üniversitelere giriş sınavında başarılı olan öğrenciler çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

13.09.2012 14:31

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde, üniversitelere giriş sınavında başarılı olan öğrenciler çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

Çaycuma ilçesinde, Karapınar Galip Güpgüpoğlu Çok Programlı Lisesi Müdürü Recep Islak, hayırsever işadamı Rifat Güpgüpoğlu ve Karapınar Belediye Başkanı Ercan Kınaç'ın katkılarıyla üniversitelere giriş sınavında başarılı olan öğrenciler çeşitli hediyelerle ödüllendirildi. 'Başarı Sizden Ödüllendirmek Bizden' sloganını kurum kültürü haline getirmeyi hedeflediklerini belirten Karapınar Galip Güpgüpoğlu Çok Programlı Lise Müdürü Recep Islak, "Başarı kurumumuz için önemli, başarılı olan öğrencilerimize katkılarımızın bundan önce olduğu gibi bundan sonra da devam edecek" dedi. Okul bazında üniversite giriş sınavında birinci olan öğrenciye 500 TL, ikinci olan öğrenciye iki adet çeyrek altın ve üçüncü olan öğrenciye de bir adet çeyrek altın verildi. Öte yandan İlçe Milli Eğitim Müdürü Kenan Dereli, öğrencilerin başarılarının devamını dilerken, Karapınar Galip Güpgüpoğlu Çok Programlı Lisesi ile Karapınar

Abdullah Güpgüpoğlu İlkokulun'da yeni eğitim öğretim yılı öncesi hazırlıkları inceledi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çaycuma'da Üniversite Sınavlarında Başarılı Olan Öğrencilere Hediyeler Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement