Çelik ve Baybatur' Dan Teog 1.cilerine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Çelik ve Baybatur' Dan Teog 1.cilerine Ziyaret

Çelik ve Baybatur\' Dan Teog 1.cilerine Ziyaret

AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik 2015-2016 Eğitim Öğretim yılının 1. Döneminin son gününde öğrencileri ziyaret ederek başarılarından dolayı hediye takdim ettiler.

24.01.2016 14:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik 2015-2016 Eğitim Öğretim yılının 1. Döneminin son gününde öğrencileri ziyaret ederek başarılarından dolayı hediye takdim ettiler.

AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik 25 - 26 Kasım tarihleri arasında yapılan TEOG sınavlarında tam puan alarak 1. Olan Ahmet Yesevi İmam hatip Orta Okulu öğrencileri Şeyma Satan ve Zehra Sarı'yı okulda ziyaret ederek hediye takdim ettiler. Ahmet Yesevi İmam hatip Orta Okulu' da yapılan ziyarete AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, İmam Hatip Okulları Platformu İl Koordinatörü ve Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir, İl Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş, Şehzadeler Milli Eğitim Müdürü İlyas Şen, Yunusemre Milli Eğitim Müdürü Recep Şengül, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, ENSAR Vakfı Başkanı Arif Çeler ve İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Recep Özgüvenç katıldı. Kendisinin de bir İmam Hatip mezunu olduğunu ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik "İmam Hatip okullarında okuyan öğrencilerin böylesine başarılı bir sonuç elde etmeleri beni gerçekten çok mutlu ediyor. Bu gün her ne kadar bu ülke de normal lise ve meslek lisesi mezunlarına ihtiyaç varsa imam hatip mezunu öğrencilere de ihtiyacı vardır. Geçmiş dönemlerde imam hatiplerde okumak gerçekten zordu ancak şükürler olsun ki artık imam hatiplerde okumak daha da kolaylaştı. Ben geçtiğimiz ay yapılan TEOG sınavlarında büyük başarı elde etmiş olan Şeyma ve Zehra kardeşlerimizi tebrik ediyorum ve bu başarılarının devamını diliyorum" dedi. Çelik'in ardından konuşan Baybatur ise, "Öncelikle Şeyma ve Zehra kardeşlerimizi bu başarılarından ötürü tebrik ediyorum. Başarılarının artarak devam etmesini diliyorum. İnşallah gelecekte bu ülkeyi sizler yöneteceksiniz. Lider ülke Türkiye'yi sizler oluşturacaksınız. Yarın bu ülkenin Başbakanları, Milletvekilleri, Belediye Başkanları sizler olacaksınız. Bakın bu gün yanımızda sizler gibi imam hatiplerden mezun olmuş değerli yöneticilerimiz var. İl Milli Eğitim Müdürümüz, Şehzadeler Belediye Başkanımız ve ben sizler gibi imam Hatiplerde okumuş kişileriz. Bu gün ülkemizi yöneten Cumhurbaşkanımız' da sizin gibi imam hatiplidir. İmam hatipli olmak gerçekten bir ayrıcalıktır. İnşallah sizler ileride daha iyi okullarda okuyacak üniversitelerde en bölümleri kazanarak ülkenin geleceğinde etkin rol oynayacaksınız. Son TEOG sınavlarında da bu çok açıkça görünüyor. Türkiye'nin her bir köşesinden gelen TEOG şampiyonları haberlerine bakınca çoğunluğunun İmam Hatiplilerden oluştuğunu görüyoruz ve gerçekten çok mutlu oluyoruz. Ben bu gün Manisa' da yüksek puan alarak TEOG 1. Olan iki kardeşimizi tebrik ediyorum ve başarılarınızı devamını diliyorum" dedi.

Konuşmaların ardından AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik TEOG da dereceye giren iki öğrenciye hediye takdim ettiler. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çelik ve Baybatur' Dan Teog 1.cilerine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement