Cenazeler Ebediyete Uğurlandı - Son Dakika
Yerel

Cenazeler Ebediyete Uğurlandı

Cenazeler Ebediyete Uğurlandı

Sünnet düğünü dönüşü kazada ölen 4 cenaze Orhangazi'ye getirildi.

04.07.2011 20:20  Güncelleme: 08:52

Bursa'da dün gece sünnet dönüşü meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Anahtarcı Kazım İşler ile kızı Kübra İşler torunu Ahmet Berat Şahin'in cenazeleri, bugün öğlen saatlerinde Gemlik Devlet Hastanesi morgundan alınarak Orhangazi'ye getirildi.

3 ayrı cenaze aracı ile getirilen 4 cenaze Hürriyet Camii morguna konuldu. Daha sonra ambulanslarla alınan Kazım İşler, Kübra İşler ve minik Ahmet Berat'ın cenazeleri Kazım İşler'in Hürriyet Mahallesi'ndeki evlerinin önüne getirildi.

Burada ambulanslardan indirilen cenazeler duaların yapılmasından sonra Gazi Orhanbey Camii'ne götürüldü. Cenazelerin evin önüne getirildiğinde ise Kazım İşler'in oğlu Yusuf İşler ve diğer akrabaları ve yakınları sinir krizleri geçirdi. Cenazelerin yakınlarından bazıları ise bayıldı. Özel araçlarla hastaneye kaldırılan çok sayıda kadın burada tedavi altına alındı.

Kazım İşler ve diğer cenazelerin yakınlarının feryatları ise yürek burktu. Cenazeler burada yapılan duanın ardından Gazi Orhanbey Camii'ne getirildi.

Kazım İşler, torunu Ahmet Berat Şahin ve kızı Kübra İşler'in cenazeleri ikindi vakti Gazi Orhanbey camiinde kılınan cenaze namazının ardından İlçe Mezarlığında yan yana toprağa verildi.

Kazada yaşamını yitiren ve Kazım İşler'in baldızı olan Ayşe Çiğdem ise cenaze aracı ile memleketi olan Afyonkarahisar'a gönderildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Cenazeler Ebediyete Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement