CHP Antalya Milletvekili Adayı Hakan Şimşek Köyleri Gezdi - Son Dakika
Yerel

CHP Antalya Milletvekili Adayı Hakan Şimşek Köyleri Gezdi

CHP Antalya Milletvekili adayı Hakan Şimşek, Manavgat'ta bazı köyleri ziyaret ederek, vatandaşların sorunlarını dinledi.

05.05.2011 18:42

CHP Antalya Milletvekili adayı Hakan Şimşek, Manavgat'ta bazı köyleri ziyaret ederek, vatandaşların sorunlarını dinledi.

Manavgat'ın Boztepeli, Odaönü ve Karakaya köylerini ziyaret eden Hakan Şimşek, CHP'nin aile sigortası ve tarım politikaları ile ilgili de bilgi verdi. Çiftçiye mazotun 1. 5 TL'ye verileceğini belirten Şimşek, "Başbakanın oğlunun gemiciği 50 kuruşa mazot yakarken, biz çiftçimizin mazotunu indirmişiz çok mu" dedi.

Bu yörenin çocuğu olduğunu ifade eden Şimşek, "Manavgat'a en yüksek değeri veren bizim partimiz. Seçilebilecek noktada ben varım. Çocuğunuz, evladınız olarak bize el verin, Ankara'daki eliniz olalım. Gece 03. 00'te telefon durdu başımızda, inek doğum yapamadı deyince geliyorduk. Sizlerin desteğiyle 13 Haziran'dan sonra da geleceğiz" diye konuştu.

Köylülerden büyük destek gören ve coşkuyla karşılanan Şimşek, kendisine verilen destekten mutluluk duyduğunu söyledi.

Köy ziyaretlerinde CHP Manavgat İlçe Başkanı Abbas Tarakçı, İl Genel Meclisi Üyeleri Halil Kula ve Mehmet Özen, ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları ile kalabalık bir gönüllü topluluğu da hazır bulundu.

- ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel CHP Antalya Milletvekili Adayı Hakan Şimşek Köyleri Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement