CHP Denizli Milletvekili Keskin: "Türkiye, Gerçek Demokrasinin Hasretiyle Yanıp Tutuşmaktadır" - Son Dakika
Son Dakika Logo

CHP Denizli Milletvekili Keskin: "Türkiye, Gerçek Demokrasinin Hasretiyle Yanıp Tutuşmaktadır"

24.06.2012 11:06

CHP Denizli Milletvekili Adnan Keskin, Türkiye'nin gerçek demokrasinin hasretiyle yanıp tutuştuğunu söyledi.

CHP Denizli Milletvekili Adnan Keskin, Türkiye'nin gerçek demokrasinin hasretiyle yanıp tutuştuğunu söyledi.

Keskin, partililerle bir araya geldiği "Dayanışma Yemeği"nde yaptığı konuşmada, Türk toplumunun bir yandan yoksullukla mücadele ederken, diğer yandan da baskı ve korku ikliminde sindirilmeye çalışıldığını ileri sürdü.

Türkiye'nin demokrasiye hasret kaldığını öne süren Keskin, şu görüşleri ifade etti:

"Türkiye, gerçek demokrasinin hasretiyle yanıp tutuşmaktadır. İleri demokrasi masalları ise büyük bir aldatmaca ve takiyye anlayışının tam bir yansımasıdır. İşte böyle bir fotoğrafa sahip Türkiye mutlaka siyasi kurtuluş savaşını vermelidir. Siyasal ve sosyal açıdan çok kritik süreçten geçen ülkemizde demokrasiyi rafa kaldıran uygulamalara ve sindirilmişliğe karşın Türk toplumunun topluca direnç göstermesi tarihsel görevimiz ve sorumluluğumuzdur. Tüm kurumların seçimlere kadar olan süreçte direnç göstermesi ve mevzi alması şarttır."

Muhabir: Mustafa Çiftçi/ Mustafa Dermencioğlu

Yayıncı: Ufuk Kırabalı - DENİZLİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel CHP Denizli Milletvekili Keskin: 'Türkiye, Gerçek Demokrasinin Hasretiyle Yanıp Tutuşmaktadır' - Son Dakika


Advertisement