CHP Heyeti; Arguvan, Güzelyurt, Hekimhan ve Hasançelebi'de Halkla Buluştu - Son Dakika
Yerel

CHP Heyeti; Arguvan, Güzelyurt, Hekimhan ve Hasançelebi'de Halkla Buluştu

CHP Heyeti; Arguvan, Güzelyurt, Hekimhan ve Hasançelebi\'de Halkla Buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi heyeti, Malatya’da ilçe ve beldelerde seçim çalışması yaptı.

25.03.2014 14:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi heyeti, Malatya'da ilçe ve beldelerde seçim çalışması yaptı.

CHP heyeti, yaklaşan 30 Mart öncesi seçim çalışmalarını sürdürüyor. CHP heyeti, Malatya İl Başkanı Enver Kiraz başkanlığında Arguvan, Güzelyurt, Hekimhan ve Hasançelebi'de seçim çalışması yaptı.

CHP İl Başkanı Enver Kiraz, seçim gezilerinde yaptığı konuşmada "Bu coşku iktidara geleceğimizin en güzel göstergesi. Cumhuriyet Halk Partisi'nin tarihsel süreç içerisindeki önemi bugün bir kez daha görülüyor. Ülkemizin içinde bulunduğu eşitsizlik, adaletsizlik, hukuksuzluk, haksızlık, hırsızlık, yolsuzluk anlayışıyla çocuklarımızın geleceğinin çalındığı bugün tekrar CHP'nin bilgili birikimli adayları kadrolarıyla üzerine düşen sorumluluğu yerine getirecek. Herkesi Türkiye'nin birleştirici gücü CHP'nin altında birleşmeye davet ediyorum. Ele ele, omuz omuza vererek halkın iktidarını kuracağımız" dedi.

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ise AK Parti iktidarını elleştirip, iktidara cevap için 30 Mart'ta CHP adaylarının destekleneceğinden emin olduklarını söyledi.

Ağbaba, "Bizim adaylarımız çalmayacak. Halktan yana, hukuktan yana davranacaklar. AK Parti ile kafa kafaya mücadele eden bir tek CHP var. Hekimhan'da, Arguvan'da, Malatya'da tüm halkımızdan destek bekliyoruz. Gezi direnişi ile kimyası bozulan AKP Hükümeti'ni 30 Martta Sandığa gömeceğiz" şeklinde konuştu.

CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç de iktidarının İsmet Paşa'nın, Atatürk'ün kemiklerini sızlattığını iddia ederek hükümeti eleştirdi.

Genç, "30 Mart seçimlerinde Türkiye Cumhuriyeti'nin birlik ve bütünlüğümüzü korumak için, demokrasiyi korumak için, bu memlekette yaptıkları yolsuzlukların hesabını sormak için hepinize büyük görev düşüyor" şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Heyeti; Arguvan, Güzelyurt, Hekimhan ve Hasançelebi'de Halkla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement