CHP Kadın Kolları 2. Eşgüdüm Toplantısı Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

CHP Kadın Kolları 2. Eşgüdüm Toplantısı Sona Erdi

CHP Kadın Kolları 2. Eşgüdüm Toplantısı Sona Erdi

CHP'nin 81 il örgütünün kadın kolları başkanlarının katılımıyla düzenlenen "CHP Kadın Kolları 2.Eşgüdüm Toplantısı" sona erdi.

11.11.2012 16:09

CHP'nin 81 il örgütünün kadın kolları başkanlarının katılımıyla düzenlenen "CHP Kadın Kolları 2. Eşgüdüm Toplantısı" sona erdi. Kuşadası'nda 3 gün süren toplantıda atölye çalışmaları yapıldı ve Serdar Taşçı tarafından 'Siyasal İletişim' sunumu gerçekleştirildi.

Kuşadası Sea Light Otel'de düzenlenen ve üç gün süren CHP Kadın kolları 2. Eşgüdüm Toplantısı'na CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan, CHP Aydın İl Başkanı Barkan Kalınomuz, Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, Kuşadası Güzelçamlı beldesi Belediye Başkanı Özkal Yüksel, CHP Kuşadası ilçe Başkanı Mehmet Gürbilek, CHP Aydın Kadın Kolları İl Başkanı Saadet Kavasgil, CHP Kuşadası Kadın Kolları İlçe Başkanı Nimet Dede ve Türkiye'nin dört bir yanından il kadın kolu başkanları, yöneticileri ile Kuşadası ve Aydın'dan CHP'li kadınlar katıldı.

Toplantının son bölümünde CHP'li il kadın kolu başkanları için Kuşadası Belediyesi İbramaki Sanat Galerisi'nde kokteyl düzenlendi. Kokteyle Kuşadası Belediye Başkanı M.Esat Altungün ve eşi Sebahat Altugün, CHP İl Başkanı Barkan Kalınomuz, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan, Kadın Kolları MYK üyeleri, CHP Aydın Kadın Kolları İl Başkanı Saadet Kavasgil, CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek, CHP Kuşadası İlçe Kadın Kolları Başkanı Nimet Dede ve partili kadınlar katıldı.

Kokteylin açılışında konuşan Kuşadası Belediye Başkanı M.Esat Altungün davetlilere, yoğun ve yorucu geçen çalışmaların ardından güzel bir gece geçirmelerini diledi. Başkan Altungün "2.Eşgüdüm İl Kadın Kolları Başkanları Toplantısının Kuşadası'nda yapılmasından dolayı duyduğum mutluluğu bir kez daha dile getiriyorum. Bu önemli çalışmayı burada planlayan ve emeği geçen herkese tekrar teşekkür ediyorum. Sayın genel başkanım ve sevgili kadın kolları il başkanlarım yorucu ve yoğun geçen günün ardından sizlere güzel bir gece geçirmenizi diliyorum. Kokteyle katılan herkese tekrar teşekkür ediyorum" dedi.

Daha sonra, Kuşadası Belediye Başkanı M.Esat Altungün tarafından kokteyle katılanlara çiçek verildi. Kokteyle katılan CHP'li kadınlar sahne alan Serdar Gevri'nin şarkıları eşliğinde 3 günlük eşgüdüm toplantısının yorgunluğunu atarken, ortaya da renkli görüntüler çıktı.

(ZH-

11.11.2012 15: 42: 09

TSI

NNNN - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Kadın Kolları 2. Eşgüdüm Toplantısı Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement