CHP Kırklareli İl Başkanı Zengin: Aday Adaylarımız Birbirlerini Kötülemesin - Son Dakika
Yerel

CHP Kırklareli İl Başkanı Zengin: Aday Adaylarımız Birbirlerini Kötülemesin

CHP Kırklareli İl Başkanı Zengin: Aday Adaylarımız Birbirlerini Kötülemesin

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli İl Başkanı Recep Zengin, "Belediye Başkanı aday adaylarımız diğer aday adaylarını kötüleyerek hiçbir yere varamaz."

26.09.2013 12:21

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli İl Başkanı Recep Zengin, "Belediye Başkanı aday adaylarımız diğer aday adaylarını kötüleyerek hiçbir yere varamaz. Bu tarz olayları Genel Merkezimiz yakından takip etmekte" dedi.

CHP Kırklareli İl Başkanı Recep Zengin İl Başkanlığında yaptığı basın toplantısında, Kırklareli Belediye seçimleri öncesi aday adaylarının birbirini kötüledği ve bu konunun CHP Genel Merkezi tarafından yakından takip ettiği böyle bir durumu genel merkezin hiç kimseye müsama göstermeyeceğini belirtti.

Aday adaylarının seçimlerde birbirini kötülemek yerine yapacaklarını, projelerini anlatmasının en doğru davranış olduğunu yineleyen İl Başkanı Zengin; "Aday adaylarımız birbirlerini yalnız yapacaklarını anlatsınlar rakiplerini kötülemesinler. Genel merkezimiz seçilmişlere çok değer veriyor. Genel merkezimizin Kırklareli'de olan herşeyden haberi var. Herkez kendi yapacaklarını anlatacak. Birbirlerini kötülemeyecekler. Sonuçta burada en büyük zarar CHP görüyor. Şu anda görevdeki belediye başkanlarımız, il, ilçe örgütlerimiz, milletvekillerimiz, il genel meclisi üyelerimiz, belediye meclis üyelerimizi eleştirilmesine genel merkezimiz izin vermiyor ve il yönetiminden rapor istiyor. Demokratik bir şekilde centilmenliği elden bırakmayarak yarışalım" ifadelerini kaydetti. - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Kırklareli İl Başkanı Zengin: Aday Adaylarımız Birbirlerini Kötülemesin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement