CHP'li Baydar, Ramazan'da Aydın'ı Karış Karış Gezdi - Son Dakika
Yerel

CHP'li Baydar, Ramazan'da Aydın'ı Karış Karış Gezdi

CHP\'li Baydar, Ramazan\'da Aydın\'ı Karış Karış Gezdi

CHP Aydın Milletvekili Prof.Dr.Metin Lütfi Baydar, Ramazan Ayı Programını Kuşadası, Umurlu, Didim ve Söke ziyaretleri ile bitirdi.

07.08.2013 12:45

CHP Aydın Milletvekili Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar, Ramazan Ayı Programını Kuşadası, Umurlu, Didim ve Söke ziyaretleri ile bitirdi.

CHP'li Baydar, Kuşadası İlçesini CHP Aydın İl yöneticileri, CHP Kuşadası İlçe Örgütü ve Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altıngül ile birlikte ziyaret etti. Yaşamlarını yitiren Kuşadası Belediyesi çalışanları Veysel Turgut, Osman Sarı ve Uğur Apaydın'ın acılı ailelerini evlerinde ziyaret eden Baydar, başsağlığı dileklerini yineledi. Daha sonra Kuşadası halkıyla birlikte orucunu açan Baydar, Kuşadası Taksim Platformunu ziyaret ederek ziyaretini tamamladı.

Umurlu beldesi ve beldeye bağlı Kuyucular, Eğrikavak, İlyasdere köylerini ziyaret etti. Eğrikavak köyünde orucunu açan Baydar, daha sonra kahvehaneleri ziyaret etti. Milletvekili Baydar çiftçilerin sorunlarına değinerek "Bugün Kuşadası limanına gidin yatlar mazot'u ÖTV'yi ödemeden almaktadırlar. Peki, benim çiftçim neden ÖTV'yi ödeyerek mazot almaktadır? Ben bu sorunun cevabını merak ediyorum " dedi.

CHP Aydın Milletvekili Baydar, son ziyaretlerini Didim ve Söke İlçelerine gerçekleştirdi. 5 Ağustos Pazartesi günü CHP Didim İlçe örgütünü ziyaret eden Baydar burada partililerle sohbet ederek ülke gündemine dair açıklamalarda bulundu. CHP Aydın İl yöneticileri, CHP Kuşadası İlçe Örgütü, Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı ve Didim Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Soysalan ile birlikte orucunu iftar çadırında açan Milletvekili Baydar, daha sonra Didim Yazarlar festivaline katılarak buradaki yazarlar ve yurttaşlar ile sohbet etti. Baydar, Mavişehir Halk Pazarı'nı da ziyaret ederek esnaflar ve yurttaşlar ile görüştü. Son olarak Balat'a geçen Baydar burada çiftçiler ve yurttaşlar ile sohbet etti.

CHP Aydın Milletvekili Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar 6 Ağustos Salı günü son ilçe ziyaretini Söke'ye gerçekleştirdi. CHP Söke İlçe Örgütünü ziyaret eden Baydar daha sonra CHP Söke İlçe Başkanı Murat Alagöz ve parti yöneticileri ile birlikte Doğanbey Köyüne geçti. Burada orucunu açarak yurttaşlarla sohbet etti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'li Baydar, Ramazan'da Aydın'ı Karış Karış Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement