CHP'li Belediye Başkan Adayı, AK Parti'ye Oy Veren Yaşlı Kadından Eleştiri Aldı - Son Dakika
Yerel

CHP'li Belediye Başkan Adayı, AK Parti'ye Oy Veren Yaşlı Kadından Eleştiri Aldı

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde CHP'li Belediye Başkan adayı Fikret Albayrak, seçim çalışmaları sırasında AK Parti'ye oy veren bir yaşlı kadından eleştiri aldı. Kadın, vergi verdiğini ve hesap sorma hakkı olduğunu belirterek, emeklilerin çiğnendiğini söyledi.

16.03.2024 16:22  Güncelleme: 16:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TUNCAY TÜRKGÜLÜ

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde CHP'li Belediye Başkan adayı Fikret Albayrak'ın seçim çalışması sırasında yaşlı bir kadın Albayrak'a, "20 seneden beri ben AK Parti'ye oy verdim. Sen benim oyumla oraya geliyorsan, ben vergi veriyorsam sana hesap sorma hakkım var. Bu emeklileri çiğnedi" dedi.

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde CHP Belediye Başkan adayı Fikret Albayrak, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşların sorunlarını dinledi. Albayrak'a dert yanan bir kadın vatandaş, şunları söyledi:

"Allah yolunuzu açık etsin. Ben harbi konuşuyorum, ne o ne bu parti. 20 seneden beri ben AK Parti'ye oy verdim. Sen benim oyumla oraya geliyorsan, ben vergi veriyorsam sana hesap sorma hakkım var. Bu emeklileri çiğnedi. Biz internet kullanmayı görmedik, öküz arabası gördük, internet görmedik, okul görmedik. Ben 70 yaşından sonra Halk Eğitim'e gittim orda okuma yazma öğrendim, belediyeyi Allah'ın izniyle kim doğru çalışacaksa o kazansın. Bu ne yaptı, akşama kadar kaldırım söktü, kaldırım taktı. Sen de öyle yaparsan senin karşına da dikilirim. Ne yapacaksın biliyor musun pazar yerini yapacaksın, Halk Eğitim dökülüyor orayı da yapacaksın."

CHP\'li Belediye Başkan Adayı, AK Parti\'ye Oy Veren Yaşlı Kadından Eleştiri Aldı
Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel CHP'li Belediye Başkan Adayı, AK Parti'ye Oy Veren Yaşlı Kadından Eleştiri Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement